Flipkart Quiz Answers Today 8th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 8 June 2021- Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 8th June 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 8 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 8 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 8 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 8 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 8 June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 8th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 8 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 8th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 8 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 8th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 8th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 8th  June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 8 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 8th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 8 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 8th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 8 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 8th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 8 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Quiz Answers Today 8th June 2021

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 8 June 2021- Season 2 – EP no. 18 – Death Of A Soldier

Q1). Who Is The Killer?

Answer 1: Bhuliya

Flipkart Daily Quiz Answers Today 8 June 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 8th June 2021:- Ep no. – 29 –  Bhaawanao Ko Samjho!

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 8th June 2021:

 Q1). What % Of Men Know Where Things Are Kept In Kitchen?

Answer 1: 40%

Q2). What % Of Women Feel That Men Are Less Emotional Than Women?

Answer 2: 70%

Q3). What % Of Men Are More Miserly Than Women?

Answer 3: 60%

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 8 June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 8th June 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 8 June 2021 – Home Security Devices

Q1). What Is The Correct Mrp Of Juarez Automatic Guitar?

Answer 1: 6990

Q2). What Is The Correct Mrp Of Of Nivia Body Milk Smooth And Clean And Clear Morning Energy Berry Blast Face Wash?

Answer 2: LESSER THAN 1000

Q3). Fill In The Missing Digits The Mr Of Honeywell Safe And Door Locks Fire Safe And Waterproof Safe Box Is 1_9_9?

Answer 3: 129999 . 2 & 9


More Flipkart Quiz Answers Today 8 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 8th June 2021- Season 2 – Ep no. –  42,- Destination Weddings

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Which Of These Is Owned By An Indian Company?

Answer 1: D – Jaguar

Q2). Which Of These Couples Got Married In A Palace?

Answer 2: Option D

Q3). The Foundation Ostone For Which Of These Was Laid B Y Mian Mir A Sufi Saint?

Answer 3: C – Golden Temple


Today Another Flipkart Quiz Answers 8th June 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 8 June 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers 8th June 2021 :

Q1). Which Mauryan Emperor’s Role Has Shah Rukh Khan Played In A Bollywood Film?

Answer 1: Ashoka – A

Q2). Which Indian Language Is Also Canada’s Third Most Common Language?

Answer 2: Punjabi – A

Q3). Which Company Became The First Smartphone Maker To Cross $10 Billion In Revenues In India?

Answer 3: Samsung – C

Q4). Which Fort In Rajasthan, That Now Hosts The Jauhar Mela, Was The Capital Of Mewar Kingdom?

Answer 4: Chittorgarh – A

Q5). To Which Rajasthani City Are You Traveling If You’re Taking The Chetak Express From Delhi?

Answer 5: Udaipur – A

More Flipkart Quiz Answers Today 8 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 8 June 2021 | Ep no.-178 – India’s Tennis Sensation

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today June 2021:

Q1: The Name Of Two Capital Cities In India Ends With The Word Nagar?

Answer 1: Fake

Q2: The Headquarters Serum Institue Of India Is Located In Delhi?

Answer 2: Fake

Q3: Parineeti Chopra Played The Role Of Sania Mirza In Her Biopic?

Answer 3: Fake


Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 8th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *