Flipkart Quiz Answers Today 8th July 2021

Flipkart Quiz Answers today 8 July 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 8th July 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 8th July 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 8th July 2021
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 8th July 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 8th July 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 8th July 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 8th July 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 8th July 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 8 July 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 8th July 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 8th July 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 8 July 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 8th July 2021, Flipkart 8 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 8 July 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 8th July 2021
Flipkart Quiz Answers Today 8th July 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 8 July 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 8th July 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 8 July 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 8th July 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 8th July 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 2 July 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 8th July 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 8th July 2021: Heaven On Earth – Episode 36 – Mazedaar Paaheliyaan

Q1). What Is This?

Answer 1: CAKE

Q2). What Is This?

Answer 2: COFFEE

Q3). What Is This?

Answer 3: COCONUT

Flipkart Quiz Answers Today 8th July 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1 – EP 23 – From London To Paris

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 8 July 2021

Q1). The Alphonso Mango Was Named After An Explorer From Which Country?

Answer 1: Portugal

Q2). In The Mahabharata Who Narrates The Events Of The Kurukshetra War To The Blind Dhritarashtra?

Answer 2: Sanjaya

Q3). Which Puducherry-Born Hollywood Director Has Received A Padma Shri In 2008?

Answer 3: M Night Shyamalan

Q4). In Which Country Did The Indian Men’s Cricket Team Win Its First Overseas Test Series?

Answer 4: New Zealand

Q5). 1829 Which Governor General Of India Banned The Practice Of Sati?

Answer 5: Lord Bentinck

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 8th July 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 8th July 2021 – Ep no – 59 – Home Lighting

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 8 July 2021

Q1). Slide To Guess The Mrp Of Zigma Tiktik Quiet Portable 300mm Ultra High Speed 3 Blade Table Fan?

Answer 1: 2250

Q2). Fill In The Missing Digits The Mrp Of Samsung Crystle 4k 163cm (65 Inch Ultra Hd Led Smart Tv Is 1 _ 6 _

Answer 2: 116900

Q3). The Hidesign Women Purple Wallet Is Made Up Of Which Material?

Answer 3: GENUINE LEATHER

More Flipkart Quiz Answers Today 8 July 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 8th July 2021- Season 2 – Ep no. – 72 – Sa Re Ga Ma

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Which Of These Countries Banned Twitter In July 2021 After A Problematic Tweet By Its President?

Answer 1: NIGERIA

Q2). Which Of These Cricketers Has Hit A Triple Century In A Test Match?

Answer 2: OPTION 1

Q3). Identify This Musical Instrument _nt_o?

Answer 3: SANTOOR

Today Another Flipkart Quiz Answers 8 July 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 8th July 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 8th July 2021 :

Q1). The First-Ever Butterfly Part Was Opened In Which Indian City In 2006?

Answer 1: BENGALURU

Q2). Which Food Item Name Is Used In Tennis To Refer To A 6-0 Defeat In A Set?

Answer 2: DONUT

Q3). Which Athletic Event Gets Its Name From A Battle Between The Persians And Greeks?

Answer 3: MARATHON

Q4). Which Of These Is Not A Part Of The Holy Week Of Christianity?

Answer 4: EASTER SUNDAY

Q5). The Vehicle Holding The Record Of The Highest Land Speed Had Engine Made By?

Answer 5: ROLL ROYES

More Flipkart Quiz Answers Today 8 July 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 8th July 2021 | Ep no.-207 – IIT Se CM?

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 8th July 2021:

Q1). Delhi Is The Most Populated City In The World?

Answer 1: Fake

Q2). Majority Of Earths Air Is Made Of Oxygen?

Answer 2: Fake

Q3). Arvind Kejriwal Is An Iit Alumini?

Answer 3: Not Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 8th July 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *