Flipkart Quiz Answers Today 6th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 6 June 2021- Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 6th June 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 6 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 6 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 6 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 6 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 6 June 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today 6 June 2021 Win Realme 8 Pro

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 6th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 6 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 6th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 6 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 6th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 6th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 6th  June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 6 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 6th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 6 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 6th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 6 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 6th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 6 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Quiz Answers Today 6th June 2021

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 6 June 2021- Season 2 – EP no. 16

Q1: Who Is The Killer?

Answer 1: (C) Rocky

Flipkart Daily Quiz Answers Today 6 June 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 6th June 2021:- The Ex Appeal!

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 6th June 2021:

Q1). What % Of Men Flirt With Their Partners Best Friend?

Answer 1: 70%

Q2). What % Of Men Have Gone To A Medical Store Far Away From Home To Purchase Contraceptives?

Answer 2: 70%

Q3). What % Of People Find Their Exes Hotter After Their Breakup?

Answer 3: 70%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 6 June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 6th June 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 6 June 2021 –Leather Accessories

Q1). Fill In The Missing Digits Mozri Large 75L Genuine Leather Men Laptop Backpack Is 1_9_9_?

Answer 1: 11999

Q2). Which Of These Gaming Monitors Is Priced Under The Budget Is 20000?

Answer 2: A – Acer 23.8 In FHD Gaming Monitor

Q3). What MRP Of Chillaxplus Portable Electric Swing Machine?

Answer 3: A – 1699


More Flipkart Quiz Answers Today 6 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 6th June 2021- Season 2 – Indo-Pak War

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: 

Q1). In Which Of These Years Did Inda Not Fight A War With Pakistan?

Answer 1: B – 1975

Q2). Identify The Logo Of Telegram?

Answer 2: C – Option 3

Q3). Identify This Place __ipur?

Answer 3: Udaipur U , D & A


Today Another Flipkart Quiz Answers 6th June 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 6 June 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers 6th June 2021 :

Q1). In Which Of These Movies Did Salman Khan And Kareena Kapoor Appear Together?

Answer 1: (C) Bodyguard

Q2). Which Actor Worked As Chef In Bangkok And Later Founded Hari Om Productions In 2008?

Answer 2: (B) Akshay Kumar

Q3). Which 2016 Film Is An Adaptation Of The Book ‘A Long Way Home?

Answer 3: (C)Lion

Q4). Which Bollywood Actor’s Autobiography Is Called: “An Ordinary Life”?

Answer 4: (B)Nawazuddin Siddiqui

Q5). What Is The Name Of The First Soap Opera On Indian Television?

Answer 5: (A)Hum Log

More Flipkart Quiz Answers Today 6 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 6 June 2021 | Episode-176 – Legends Of Badminton

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today June 2021:

Q1). PV Sindhu Was The First Indian Woman To Win A Medal In Badminton At The Olympics?

Answer 1: Fake

Q2). Personal Protective Equipment Or Ppe Kits Are Recyclable?

Answer 2: Not Fake

Q3). In England People Drive On The Left Side Of The Road?

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 6th June 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 6 June 2021 Episode No 66 – WrestleMania Kickoff

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 6th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *