Flipkart Quiz Answers Today 31st May 2021

Flipkart Quiz Answers today 31st May 2021- Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 31st May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 31 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 31 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 31 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 31 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 31 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today 31 May 2021 Win Realme 8 Pro

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 31st May 2021- Wine Super Coin, vouchers and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 31st May 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coin.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 31st  May 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 31 May 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 31st May 2021, Flipkart 31 May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 31 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 31st May 2021
Flipkart Quiz Answers Today 31st May 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 31st May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 31 May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 31 May 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 31st May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 31 May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 31 May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 31 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 14: Pati, Patni Aur Bai

1). What % Of Women Made Their Partner Do Household Chores During Lockdown?

Answer 1:80%

2). What % Of Men Believe That In The #Metoo Movement Many Men Are Blamed Without Reason?

Answer: 70%

3). What % Of People Listen To Sad Songs After A Breakup?

Answer 3:80%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 31 May 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 31 May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 31st May 2021 – Home Air Conditioning

Q1. Slide To Guess The Mrp Of Flipkart Perfect Home Webster Wood TV Entertainment Unit?

Answer 1: C20499

2). Combined Price Of Adidas Solid Mens Round Nech Tshirt And M7 Solid Nen Black Sports Shorts?

Answer 2: A2898

3). Mrp Of Tp Link 300mbps Wifi Router?

Answer 3: ALesser Than 3000


More Flipkart Quiz Answers Today 31st May 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 31 May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 -Registaan Mein Pahaad

1). How Many Months Are There In A Century?

Answer 1: 1200

2). Which Of These Is Not A UNESCO World Heritage Site?

Answer 2: Lotus Temple

3). Which Of These Mountain Ranges Are Found In Rajasthan?

Answer 3: Aravalli


Today Another Flipkart Quiz Answers 31st May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 31 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Who Among These Was The Antagonist In The Movie ‘The Dark Knight Rises’?

Answer 1: Bane

2). Complete The Song From The Gilm Jagga Jasoos, “___ Ullu Ka Pattha Hai”.

Answer 2: Dil 

3). Who Plays The Role Of God In The Films Bruce Almighty And Evan Almighty?

Answer 3: Morgan Freeman

4). Which Of These Iconic Shows Is Based On A Novel By Devkinnandan Khatri?

Answer 4: Chandrakanta

5). Which Of These Comedians Made An Appearance In The Emraan Hashmi Film Mr. X?

Answer 5: Tanmay Bhat

More Flipkart Quiz Answers Today 31st May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 31 May 2021 | Episode-168– The Women Power

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 31 May 2021:

1). Kiran Bedi Has Served As The Governor Of Chandigarh?

Answer 1: Fake

2). Tour De France’ Is The Most Famous Bicycle Race In The World?

Answer 2: Not Fake

3) Aamir Khan’s 2021 Film Lal Singh Chaddha Is An Adaptation Of The American Film Forrest Gump?

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 31st May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 31 May 2021 Episode No 58 – Alligator Vs Man

1). What’s Next?

Answer 1: Alligator Jumps Into Water

2). What’s Next? Answer

Answer 2: Man Saves Phone From The Falling

3). What’s Next?

Answer 3: Throw An Eggs On Man Face

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 31st May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *