Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021

Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021 – Flipkart daily launches 5 – 6 Quiz Answer contest. you can play the Flipkart daily Quiz Answers contest and win some exciting prizes, super coins, and various gift vouchers. Flipkart all Quiz Answers Today 30th May 2021 are available in the bellow.

  • Flipkart Quiz Answers today 30th May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 30th May 2021. These are following below
  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 30 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 30 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 30 May 2021
  • Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 30 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 30 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 30 May 2021

Flipkart Aage kya Answers Today 30 May 2021 Win Realme 8 Pro

Hello, Guys Flipkart launches Daily 5 Quiz Answer to their platforms. Today Flipkart Launches fresh Quiz Answers 30th May 2021. Hope guys, you are enjoying the Flipkart daily Quiz Answer and play every day Flipkart Quiz answer contest and you can win lucky draw prizes, Super coins also various prizes and gift vouchers offered by Flipkart.

Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021
Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021

Flipkart 30th  May Quiz Answers, Today Flipkart Quiz Answer 30 May 2021,  – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021, Flipkart quiz Today 30 May 2021. All the Answers you can Find in the Below section. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 30th May 2021. If you answered All 3 – 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 30th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

 
 

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 30th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 30th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

 

Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 30 May 2021- Season 2 – EP no. 6 -The Murder At Sangeet

Q1:Who Is The Killer?

Answer 1: Krishna

 

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 30th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 30 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 18: Hasaa Toh Phasaa?-

1). What % Of People Believe That Men Are Better Cooks Than Women?

Answer 1: 60%

 

2). What % Of Women Feel That They Have No Choice But To Stay In An Abusive Relationship?

Answer: 30%

 

3). What % Of Men Have To Forcefully Go And Watch A Movie That Their Partner Wants To See?

Answer 3: 60%


 

 

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 30th May 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 30 May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 30 May 2021 EP- 24 – Home Air Conditioning

Q1. What Is Air Conditioner Fits Under The Mrp Of 50,000?

Answer 1:- Samsung 1.5 Ton Split Inverter Air Conditioner

 

2). Fill In The Missing Digits MRP Of Prestige Atlas Plus 750 Juicer Mixer Grinder Is 52__?

Answer 2:- 5295

 

3). Is Nova Nkt 2734/5 Electric Kettle Made From Stainless Steel?

Answer 3:- Yes


 

Today Another Flipkart Quiz Answers 30th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers 30 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Which Of These Is A Brand Of Traditional Indian Beverages Produced By Hector Beverages?

Answer 1: Paper Boat

 

2). The Name Of Which Of These Google Products Means ‘A Robot With Human Appearance’?

Answer 2: Android

 

3). On The Banks Of Which River Would You Find The Pyramids Of Giza?

Answer 3: Nile 

 

4). Composed By Kuvempu, Jaya Bharata Jananiya Tanujate Is The State Sing Of

Answer 4: Karnataka 

 

5). Which Czech Automobile Manufacturer Was Founded In 1895 As Laurin & Klement?

Answer 5: Skoda Auto

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 30 May 2021 | today -167 – Phone Mein Virus?

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 30 May 2021:

1). Mawa Or Khoya Is Made By Adding Lemon In The Boiling Milk?

Answer 1: Fake

 

2). Mobile Phones Carry More Bacteria Than A Toilet Seat?

Answer 2: Not Fake

 

3). Salman Khan Has Played A Character Named Radhe In 4 Films.

Answer 3: Fake


 

Today Flipkart Quiz Answers 30th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 30 May 2021 Episode No 61- Angry Young Man

1). What’s Next?

Answer 1: Girl Hit Her Head On Tv

 

2). What’s Next?

Answer 2: Boy Slide And Hit The Pole

 

3). What’s Next?

Answer 3: Boy Drop The GirlThe Hanging Light Fall

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 30th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred to any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *