Flipkart Quiz Answers Today 30th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 30th June 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 30th June 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 30 June 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 30th June 2021
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 30th June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 30th June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 30th June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 30th June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 30th June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 30th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 30 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 30th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 30 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 30th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 30th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 30th June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 30 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 30th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 30 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 30th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 30 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 30th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 30th June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 30 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 30th June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 30th  June 2021: Heaven On Earth – Episode 25 – School Ke Din

Q1). What is this?

Ans- ONION

Q2). What is this?

Ans- CHEESE

Q3). What is this?

Ans- STRAWBERRY

Flipkart Quiz Answers Today 30th June 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1- EP 16 – India’s T20 Debut

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 30 June 2021

Q1) What Plane Was Wing Commander Abhinandan Varthaman Flying When It Was Shot Down?

Answer 1: MiG 21

Q2) Kushinagar Where Buddha Is Said To Have Attemped Mahaparinirvana Is Locate In Which State?

Answer 2: Uttar Pradesh

Q3) Who Captained The Indian Men’s Cricket Team In Their First Ever T20 International?

Answer 3: Virender Sehwag

Q4). Which Indian Company Was Founded By A Man Named SK Burman In 1884?

Answer 4: Dabur 

Q5) In Which Present-Day Country Was PM Lal Bahadur Shastri When He Passed Away?

Answer 5: Uzbekistan

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 30th June 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 30th June 2021 – Ep no – 55 – Cycling Accessories

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 30 June 2021

Q1:- What Is The Combined MRP Of PRO365 Bicycle LED USB Rechargeable Head And Tail Light And Craft Bunny Outdoor Cycling Front Frame Bicycle Phone Holder?

Answer 1:- 2049

Q2:- What Product Am I?

Answer 2:- Marvel Legends Hammer

Q3:- The MRP Of Wonderchef 0.75L Kettle Jug Is 1000.

Answer 3:- False

More Flipkart Quiz Answers Today 30 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 30th June 2021- Season 2 – Ep no. – 65 – Taste Of The Best

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Identify This Food Item Us-Ar

Answer 1: Mustard

Q2). Which Of These Companies Was Not Founded By An Iit Graduate

Answer 2: Oyo 

Q3). The India Vs Newzealand World Test Championship Final Was Held In Which City?

Answer 3: Southampton

Today Another Flipkart Quiz Answers 30 June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 30th June 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 30th June 2021 :

Q1). Staring Irrfan khan which film was a biopic on a 7 time national steeplechase champion

Answer – Paan Singh Tomar

Q2). Who replaced Navjot Sing Sidhu in the Kapil Sharma show

Answer – Archana Purana Singh

Q3). Arun govil and Deepika chkhalia were the lead pair if which iconic tv show

Answer – Ramayana

Q4). Who wins the title of best student in the film student if the year

Answer – Vishal Shekar

Q5). Who acted as the boxer apollo creed in the Rocky film series

Answer – Carl weathers

More Flipkart Quiz Answers Today 30 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 30th June 2021 | Ep no.-200 – Bollywood Atrangi

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 30th June 2021:

Q1). Lungs are the heaviest internal organ in the human body

Ans- fake

Q2). Ranveer Singh worked as a copywriter before making his debut in bollywood

Ans- not fake

Q3). Virender Sehwag has captained two different IPL teams

Ans- fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 30th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *