Flipkart Quiz Answers Today 3rd June 2021

Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today 3rd June 2021 – Flipkart daily launches 5 – 6 Quiz Answer contest. you can play the Flipkart daily Quiz Answers contest and win some exciting prizes, super coins, and various gift vouchers. Flipkart all Quiz Answers Today 3 June 2021 are available in the bellow.

  • Flipkart Quiz Answers today 3rd June May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 3 June 2021. These are following below
  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 3 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 3 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 3 June 2021
  • Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 3 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 3 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 3 June 2021

Flipkart Aage kya Answers Today 3 June 2021 Win Realme 8 Pro

Hello, Guys Flipkart launches Daily 5 Quiz Answer to their platforms. Today Flipkart Launches fresh Quiz Answers 3rd June 2021. Hope guys, you are enjoying the Flipkart daily Quiz Answer and play every day Flipkart Quiz answer contest and you can win lucky draw prizes, Super coins also various prizes and gift vouchers offered by Flipkart.

Flipkart Quiz Answers Today 3rd June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 3rd June 2021

Flipkart 2nd June Quiz Answers, Today Flipkart Quiz Answer 3 June 2021,  – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart Quiz Answers Today 3 June 2021, Flipkart quiz Today 3 June 2021. All the Answers you can Find in the Below section. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 3rd June 2021. If you answered All 3 – 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 3 June 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

 
 

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 3rd June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 3 June  2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 3 June May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 3 June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 3 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

 

Flipkart Quiz Answers Today 3 June 2021

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 3 June 2021- Season 2 – EP no. 13

Q1: Who Is The Killer?

Answer 1: ABHISHAB

 

 

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 3 June  2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 3 June 2021 – Hum Do Hamare No

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today….

1). What % Of Men Introduce Their Girlfriends As ‘Just Friends?

Answer 1: 70%

 

2). What % Of People Think That Women Are More Accepting Of Homosexuals Than Men?

Answer: 60%

 

3). What % Of Men Are Scared Of Cockroaches/Rats Or Lizards?

Answer 3: 40%

 

 

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 3 June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 3 June 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 3 June 2021 EP- 28 – Portable Storage Devices

Q1). What Is The Mrp Of Wd My Passport 2tb External Hard Disk Drive And Sandisk 128gb Pendrive?

Answer 1: 12885

 

Q2). The Mrp Of Philips HD 2583 Popup Toaster Is 3000?

Answer 2: FALSE

 

Q3). What Is The Correct Mrp Of Allie Wood Sheesham Solid Wood Dinning Set?

Answer 3: 55499


Today Another Flipkart Quiz Answers 3 June 2021

Flipkart Daily Trivia Answers 3 June 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). In The Film Namastey London, Katrina’s Character Is Niknamed

Answer 1:  JAZZ – A

 

2). Which Actor Played The Role Of Bharat Bhushan In The Bheja Fry Series Of Films?

Answer 2: VINAY PATHAK – C

 

3). Which Genre Defining Family Did Brothers Kumar, Tulsi, Shaym And Kiran Belong To?

Answer 3: RAMSAY – B 

 

4). Which House From The Game Of Thrones Universe Uses The Motto: “Our Blades Are Sharp”?

Answer 4:  BOLTON – A 

 

5). Before Directing Newton, Which Film Did Amit V. Masurkar Direct?

Answer 5: SULEMINI KEEDA

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 3 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 3 June 2021 – Shilpa Ki Baazee

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 3 June 2021:

1). China’s Sinopharm Vaccine Was Given Approval For Emergency Use From Who Is May 2021?

Answer 1: Not Fake

 

2). Shilpa Shetty Made Her Hindi Film Debut Against Akshay Kumar?

Answer 2: Fake

 

3). Human Brain Consists Of 75% Water?

Answer 3: Not Fake


 

Today Flipkart Quiz Answers 1st June 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 3 June 2021 Episode No 66- WrestleMania Kickoff

 

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 3rd June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred to any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *