Flipkart Quiz Answers Today 28th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 28th June 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 28th June 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 28 June 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 28th June 2021
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 28th June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 28th June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 28th June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 28th June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 28th June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 28th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 28 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 28th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 28 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 28th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 28th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 28th June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 28 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 28th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 28 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 28th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 28 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 28th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 28 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 28 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

 

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 28th June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 28th June 2021: Heaven On Earth – Episode 25 – School Ke Din

Q1). Who Am I?

Answer 1: AMITABH

Q2). Who Am I?

Answer 2: RATAN TATA

Q3). Who Am I?

Answer 3: STEVE JOBS

 

 

Flipkart Quiz Answers Today 28th June 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1- EP 14 – Oscars To Mother India?

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 28 June 2021

Q1). What Is The Indian Movie To Make It Oscar As Best Foreign Language Movie

Answer 1: Mother India 

Q2). In Which City Is The Headquarters Of Isro Located

Answer 2: Bengaluru 

Q3). Which Is The Only Country Where India Never Won A Test Series

Answer 3: South Africa

Q4). Where Would You Go To See The Mahatma Gandhi Marine National Park?

Answer 4: Andaman & Nicobar

Q5). Which 2000 Year Old Form Of Sanskrit Theatre Is Near To Kerala?

Answer 5: Koodiyattam 

 

 

 

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 28th June 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 28th June 2021 – Ep no – 53 – Premium Footwear

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 28 June 2021

Q1). Redmi Is A Sub Brand Of Which Company?

Answer 1: XIAOMI 

Q2). Is The Mrp Of Hush Puppies Casual Shoes For Men Is 4999?

Answer 2: False

Q3). What Is The Correct Mrp Of Ketsal Pill Box?

Answer 3: 500

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 28 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 28th June 2021- Season 2 – Ep no. – 63 – Zoom Barabar

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Which Of These Is Not The Name Of A Product Made By Google?

Answer 1: Zoom 

Q2). Who Made A Cameo In Student Of The Year 2?

Answer 2: Will Smith

Q3). Identify This Animal _ I Q Fe?

Answer 3: GIRAFFE

 

 

Today Another Flipkart Quiz Answers 28 June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 28th June 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 28th June 2021 :

Q1). How Many Pawns Does Each Player Have In Chess?

Answer: A – Eight

Q2). For Which Cricket Team Did Cricketers Nicknamed Big Bird, Super Cat, And Whispering Death Play?

Answer: A – West Indies

Q3). Which Cricketer Recently Married South Indian Actress Ashrita Shetty?

Answer: C – Manish Pandey

Q4). Who Is The Only Indian To Score More Than 300 Runs In Four Consecutive Test Series?

Answer: B – Goutam Gambhir

Q5). Which Of These Neighbouring Countries Of India Has Won An Individual Olympic Medal?

Answer: C – Pakistan

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 28 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 28th June 2021 | Ep no.-198 – Indians At NASA

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 28th June 2021:

Q1). Kalpana Chawla Went To Space In An Apollo Space Shuttle The First Time?

Answer 1: Fake

Q2). A Snake Uses Its Tongue To Smell?

Answer 2: Not Fake

Q3). Uddhav Thackeray Is The First Person From Thackeray Family To Become The Chief Minister Of Maharashtra?

Answer 3: Not Fake

 

 

 

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 28th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *