Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021

Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021 – Flipkart daily launches 5 – 6 Quiz Answer contest. you will play this Flipkart Quiz Answers daily contest and win some exciting prizes, super coins, and various gift vouchers. Flipkart all Quiz Answers Today 27th May 2021 are available in the bellow.

  • Flipkart Quiz Answers today 27th May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 27th May 2021. These are following below
  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 27 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 27 May 2021
  • Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 27 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 27 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 27 May 2021

Flipkart Aage kya Answers Today 27 May 2021 Win Realme 8 Pro

Hello, Guys Flipkart launches Daily 5 Quiz Answer to their platforms. Today Flipkart Launches fresh Quiz Answers 27th May 2021. Hope guys, you are enjoying the Flipkart daily Quiz Answer and play every day Flipkart Quiz answer contest and you can win lucky draw prizes, Super coins also various prizes and gift vouchers offered by Flipkart.

Flipkart 27th May Quiz Answers, Today Flipkart Quiz Answer 27th May 2021,  – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021, Flipkart quiz Today 27 May 2021. All the Answers you can Find in the Below section. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 27th May 2021. If you answered All 3 – 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 27th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021
Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 27th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 27th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 27 May 2021- Season 2 – EP no. 6 -The Murder At Sangeet

Q1:Who Is The Killer?

Answer 1: Krishna

Flipkart Daily Quiz Answers Today 27th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 27 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 17: Hasaa Toh Phasaa?-

1). What % Of People Feel That It Is Easier To Woo A Man Rather Than A Woman?

Answer 1: 40%

2). What % Of People Feel Than Women Should Have An Arranged Marriage?

Answer: 60%

3). What % Of Men Makeup Stories About Themselves To Get A Girlfriend?

Answer 3: 70%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 27th May 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 27 May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 27 May 2021 EP- 21 – Gaming Laptop

Q1. Fill In The Missing Digits. The MRP Of Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop Is ₹1_9_99

Answer 1:- 149999

2). What Is The Newest Celebrity Brand Ambassador For FOSSIL India?

Answer 2:- Disha Patani

3). What Is The Combined MRP Of Lakme Perfecting Liquid Foundation And Lakme Sun Expert Ultra Matte SPF 40 PA+++ Compact?

Answer 3:- 404


Today Another Flipkart Quiz Answers 27th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers 27 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Rabindranath Tagore, Was The 1st Indian To Be Given Which Award?

Answer 1: Nobel Prizes

2). Which Of These Brands Is Not From Germany?

Answer 2: Fiat

3). A Group Of Which Birds Is Called A Murder?

Answer 3: Crown

4). Which Of These Organisations Was Formed On India’s Independence Day In 1969?

Answer 4: ISRO

5). Which Company Was The First To Initiate Marketing Via Coupons?

Answer 5: Cocoa Cola

More Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 27 May 2021 | Episode-165 – Ande Ka Funda

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 27 May 2021:

1). The Brahmaputra River Is Known As Tsangpo In China

Answer 1: Not Fake

2). Major Dhyan Chand Captained The Indian Hockey Team That Won Its First Gold In Olympics.

Answer 2: Fake

3). Eating A ‘Deem Roll’ In Kolkata Means Eating An Egg Roll.

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 27th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 27 May 2021 Episode No 61- Dog of the Sea

1). What’s Next?

Answer 1: Sea Lion Tugs Spmeone In Water

2). What’s Next?

Answer 2: Boy Puks

3). What’s Next?

Answer 3: Boy Drop The Girl

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 27th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred to any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *