Flipkart Quiz Answers Today 26th May 2021

  • Flipkart Quiz Answers today 26th May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 26th May 2021. These are following below
  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 26 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 26 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 26 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 26 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 26 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today 26 May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 26 May 2021, Flipkart 26 May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 26 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 26th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 26th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 26th May 2021
Flipkart Quiz Answers 26th May 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 26th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 26th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 26th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 26th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 26th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 26th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 26 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 16: Gold – Digger World!

1). What % Of Men Feel That Women Are Bad Drivers?

Answer 1: 30%

2). What % Of People Believe That Women Want To Settle Down With A Rich Man Only?

Answer: 40%

3). What % Of People Have Taken Advantage Of An Empty Lift?

Answer 3: 60%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 26th May 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 26th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 26 May 2021 EP- 13 Fitness

Q1. Fill the missing digits the MRP of Luvlap cozy convert able car seat for baby

Answer 1: 11499

2). What is the MRP of Hp w300 webcam

Answer 2: Greater than 4500

3). Who am I?

Answer 3: Flipkart smart power bank


More Flipkart Quiz Answers Today 26 May 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 26th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 25

1). In which country is the tomb of the first Mughal Emperor situated

Answer 1: Afghanistan

2). What do we call the phenomenon that resists the movement of the stationary object

Answer 2: Inertia

3). Which flower was the basis of a super hit song by Badshah featuring Jacqueline Fernandez

Answer 3: Marigold


Today Another Flipkart Quiz Answers 26th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 26 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Who sang the ‘tu Mili Sab mila’ from the film Meeruthiya Gangsters?

Answer 1: Suresh Raina

2). In which state are the Dempo, Salgaocar and Churchill brothers Football clubs based?

Answer 2: Goa

3). Who is the 1st Indian batsman to hit a century in all formats of international cricket?

Answer 3: Suresh Raina

4). Which team won the 2019 men’s FIH Pro League final by defeating Belgium?

Answer 4: Australia

5). The 2023 Rugby World Cup will be hosted by which country?

Answer 5: France

More Flipkart Quiz Answers Today 26th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 26 May 2021 | Episode-159 – Jeans Mein Genes?

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 26 May 2021:

1). Mozzarella cheese is traditionally made from Goat Milk

Answer 1: Fake

2). Coldwater freezes faster than Hot water

Answer 2: Fake

3). Eight of the ten tallest statues in the world are that of Buddha

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 26th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 26 May 2021 Episode No 60

1). What’s Next?

Answer 1:- dog takes beer from the fridge

2). What’s Next?

Answer 2:- girls punch the boy

3). What’s Next?

Answer 3:- first girl falls down

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 26th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *