Flipkart Quiz Answers Today 26th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 26th June 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 26th June 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 26 June 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 26th June 2021
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 26 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 26 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 26 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 26 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 26 June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 26th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 26 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 26th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 26 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 26th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 26th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 26th June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 26 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 26th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 26 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 26th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 26 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 26th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 26 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 26 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 26 June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 26th June 2021: Heaven On Earth – Episode 25 – School Ke Din

Q1). What Is This?

Answer: EXAM

Q2). What Is This?

Answer: LIBRARY

Q3). What Is This?

Answer: CHALK

Flipkart Quiz Answers Today 26th June 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1- EP 12 – Master Blaster Special

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 26 June 2021

Q1). Where Is The Sulabh International Museum Of Toilet Located?

Answer: New Delhi

Q2). Who Defeated Empeoro Humayum And Took Control Of The Mughal Empire?

Answer: Sher Shah Suri

Q3). In Which City Did Sachin Tendulkar Hit The First Double Century In Men’s ODI Cricket?

Answer: Gwalior

Q4). In 1995 What Historic First In India Took Place Between Jyoti Basu And Union Minister Sukh Ram?

Answer: First Mobile Phone Call

Q5). In The Mahabharata Who Was The Only Son Of Dhritarashtra To Survive The Kurukshetra War?

Answer: Yuyutsu

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 26th June 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 26th June 2021 – Ep no – 51 – Budget Feature Phones

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 26 June 2021

Q1). Which Famous Indian Cricketer Has Been The Brand Ambassador For Luminous Inverter Since 2010?

Answer 1: SACHIN TENDULKAR

Q2). Which Of These Phones Fits Under The Budget Of 2499?

Answer 2: SAMSUNG GURU

Q3). What Is The Correct Mrp Of Jaspo Rydri Max In Line Skates Is More Than 5000?

Answer 3: False

More Flipkart Quiz Answers Today 26 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 26th June 2021- Season 2 – Ep no. – 61 – Atmanirbhar Bharat

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Which Brand Was Originally Made In India?

Answer 1: Fiama Di Wills

Q2). Which Of These Crickerters Nicknamed Jinx?

Answer 2: Option 4

Q3). Which River Does Not Host The Kumbh Mela On Its Banks?

Answer 3: NARMADA

Today Another Flipkart Quiz Answers 26 June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 26th June 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 26th June 2021 :

Q1). What Replaced Internet Explorer As The Default Browser Of Windows 10 PC?

Answer 1: Microsoft Edge

Q2). Who Gave These Ways Of Diplomacy -“Saam Daam Dand Bhed”?

Answer 2: Chanakya

Q3). Which Legendary Cricketer Acted In The Marathi Movie ‘Savti Premachi?

Answer 3: Sunil Gavaskar

Q4). The Name Of Which Of These Saudi Arabian Cities Literally Means Town?

Answer 4: Medina

Q5). Pranab Mukherjee Was The 1st Indian President To Visit’s Official Home In Finland?

Answer 5: Santa Claus

More Flipkart Quiz Answers Today 26 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 26th June 2021 | Ep no.-196 – 2 States, 1 CM

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 26th June 2021:

Q1). Andy Jassy Will Take Over As The Ceo Of Google From July?

Answer 1: Fake

Q2). Rama And Krishna Are Two Species Of Tulsi Plant?

Answer 2: Not Fake

Q3). The Current Chief Ministers Of Punjab And Harayana Share The Same Surname?

Answer 3: Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 26th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *