Flipkart Quiz Answers Today 26th July 2021

Flipkart Quiz Answers today 26 July 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 26th July 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 26th July 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 26th July 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 26th July 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 26th July 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 26th July 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 26 July 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 26th July 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 26th July 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 26 July 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 26th July 2021, Flipkart 26 July Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 26 July 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 26th July 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 26th July 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 26th July 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 26th July 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 26th July 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 26th July 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 2 July 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Today 26th July 2021 Flipkart Quiz Details

Details Of The Sirf Ek Minute Contest flipkart quiz answer:

  • Contest Name: – Sirf Ek Minute
  • Prizes: – SuperCoins & Gift Vouchers
  • Season No. – 03
  • Conducted By: – Flipkart Game Zone
  • Date & Time:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

Flipkart Daily Quiz Answers Today 26th July 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 26th July 2021 –EP no. – 11, Player Bana Coach

(Q1) What Does The R In The Gear Stick Represent?

Answer: Reserve

(Q2) Which Movement Launched By The Government In 2014 Encourages Companies To Manufacture Their Products Within The Country?

Answer: Make In India

(Q3) Who Among These Has Coached The Indian Cricket Team?

Answer: Anil Kumble

(Q4) A BIS Hallmark Is Given To Which Of These?

Answer: Gold Jewllery

(Q5) How Many Digits Are There In The Aadhaar Number Issued By The UIDAI?

Answer: 12

(Q6) Which Of These Sports Involves Throwing An Object The Longest Distance?

Answer: Shotput

Flipkart Daily Quiz Answers Today 26th July 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 26th July 2021: Heaven On Earth – Episode 55 – Rumified Pammi

(Q1) Name The Place?

Answer: HARIDWAR

(Q2) Name The Place?

Answer: KOLKATA

(Q3) Name The Place?

Answer: NEWYORK

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 26th July 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 26th July 2021 – Ep no – 81 – Wireless Earbuds

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 26 July 2021

(Q1) Fill In The Missing Digits The Mrp Of Samsung Hw T45exl With Wirless Subwoofer Is 1__9?

Answer: 14999 Rs 4,9,& 9

(Q2) What Product Am I?

Answer: NKZ Store Camera

(Q3) Which Of Theserair Buds Is Fits Under The Budget Of 3800?

Answer: Oneplus Buds Z Bluetooth Headset

Today Another Flipkart Quiz Answers 26 July 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 26th July 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 26th July 2021 :

(Q1) Which Dynasty’s Founder’s Principal Advisor Was Chanakya, The Author Of The Arthashastra?

Answer: MAURYA

(Q2) In 1952, Which Scientist Refused The Request To Become The President Of Israel?

Answer: Albert Einstein

(Q3) Which Fruit’s Name Comes From The Latin For ‘Seeded Apple’?

Answer: Pomegranate

(Q4) Which City Was Made The Summer Capital Of British India By John Lawrence In 1864?

Answer: Shimla

(Q5) Which Part Of The Human Body Has The Thinnest Skin?

Answer: Eyelids

More Flipkart Quiz Answers Today 26 July 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 26th July 2021 | Ep no.-226 – Kargil Triumph

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 26th July 2021:

(Q1) The Sun Is Ten Times Bigger Than The Earth?

Answer: Fake

(Q2) INDIA WON THE KARGIL War When Manmohan Singh Was The Prime Minister?

Answer: Fake

(Q3) In India, Swacch Bharat Abhiyan Was Launched On Pandit Jawaharlal Nehru’s Birth Anniversary?

Answer: Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 26th July 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *