Flipkart Quiz Answers Today 25th June 2021

Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today 25th June 2021 – Flipkart daily launches 5 – 6 Quiz Answer contests. you can play the Flipkart daily Quiz Answers contest and win some exciting prizes, super coins, and various gift vouchers. Flipkart all Quiz Answers Today 25th June 2021 are available in the bellow. Today Flipkart Launches its fresh Quiz Answers on 25 June 2021. These are following below

Flipkart Khel Paheliyon

  • Flipkart Quiz Answers today 25th June 2021,
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 25th June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 25th June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 25th June 2021
  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 25th June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 25th June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 25th June 2021

Hello, Guys Flipkart launches Daily 5 Quiz Answer to their platforms. Today Flipkart Launches fresh Quiz Answers on 25th June 2021. Hope guys, you are enjoying the Flipkart daily Quiz Answer and play every day Flipkart Quiz answer contest and you can win lucky draw prizes, Super coins also various prizes, and gift vouchers offered by Flipkart.

Flipkart Quiz Answers Today 25th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 25th June 2021
Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 25th June 2021. If you answered All 3 – 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 25 June 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart 2nd June Quiz Answers, Today Flipkart Quiz Answer 25 June 2021,  – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart Quiz Answers Today 25 June 2021, Flipkart quiz Today 25 June 2021. All the Answers you can Find in the Below section. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize.

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 25th June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 25 June  2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Q1:Flipkart Quiz Answers 25th June 2021

  • Episode No:-
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 21 June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 25th June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 june 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 25th June  2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 25th June 2021- Season 01 – EP no. 11 – World Champion Sindhu

Q1). Which Indian Player Defeated Nozomi Okuhara To Become The World Champion In Her Sport?

Answer 1: PV Sindhu

Q2). Which Was The First State In Inia To Report A Case Of Covid-19?

Answer 2: Kerala

Q3). Who Did Pranab Mukherjee Defeat In The Election To Become President Of India?

Answer 3: PA Sangma

Q4). What Does The Word ‘Rafale’ Literally Mean In French?

Answer 4: Gust Of Wind

Q5). In The 1920s Who Become India’s First Female Advocate?

Answer 5: Cornella Sorabji

Flipkart Daily Quiz Answers Today 25th June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 25th June 2021 – Episode 24 – Chocolate Biryani

Here Are Flipkart Khel Paheliyon Ka Answers Today:

Q1). What Is This?

Answer 1: APPLE

Q2). What Is This?

Answer 2: BIRYANI

Q3). What Is This?

Answer 3: CHOCOLATE

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 25 June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 25th June 2021- EP- 50 – Flipkart Fashion Icon

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 25 June 2021

Today Another Flipkart Quiz Answers 25th June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 25th June 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

Q1). Against Which Team Did Virat Kohli Smash His Highest T201 Score?

Answer 1: West Indies

Q2). What Is Queensland’s Premier Cricket Ground In Brisbane Affectionately Known As?

Answer 2: The Gabba

Q3). Who Fell Short By 7 Runs To Become 1st Player With 3 Triple Tons In Cricket?

Answer 3: Virendra Sehwag

Q4). Which Of These International Cricketers Has Not Played For The Saurashtra Team?

Answer 4: Murali Vijay

Q5). Who Will Lead The Indian Team In The 2020 U-19 World Cup In South Africa?

Answer 5: Priyag Garg

More Flipkart Quiz Answers Today 25 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 25th June 2021 – Ep- 195 – First Humans On Moon

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 25 June 2021:

Q1). Beriberi Is A Disorder Caused By Deficiency Of Vitamin B1?

Answer 1: Not Fake

Q2). Sonakshi Sinha And Shraddha Kapoor Both Made Their Bollywood Debut In The Same Year?

Answer 2: Not Fake

Q3). Six Apollo Missions Have Landed On The Moon?

Answer 3: Not Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 25th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred to any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *