Flipkart Quiz Answers Today 24th May 2021

Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today 24th May 2021 – Flipkart daily launches 5 – 6 Quiz Answer contest. that you will play this Flipkart Quiz Answers daily contest and win exciting prices, super coin, and various gif vouchers. Flipkart all Quiz Answers Today 24th May 2021 are available in the bellow.

  • Flipkart Quiz Answers today 24th May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 22nd May 2021. These are following below
  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 24 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 24 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 24 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 24 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 24 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today 24 May 2021 Win Realme 8 Pro

Hello, Guys Amazon Quiz Answer is getting popular day by day, for which Flipkart launches Daily 5 Quiz Answer to their platforms. Hope guys, you are enjoying the Flipkart daily Quiz Answer and play every day Flipkart Quiz answer contest and you can win lucky draw prizes, Super coins also various prizes and gift vouchers offered by Flipkart.

Today Flipkart Quiz Answer 24th May 2021, Flipkart 24th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 24 May 2021. All the Answers you can Find in the Below section. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. 

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 24th May 2021. If you answered All 3 – 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 24th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

 
Flipkart Quiz Answers Today 24th May 2021
Flipkart Quiz Answers Today 24th May 2021
 

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 24th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 24th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 24th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 24th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 24th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 24 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 14:

1). What % of men do not want to commit in their relationship?

Answer 1: 30%

 

2). What % of men lie to their partner about them having cooked tasty food?

Answer: 70%

 

3). What % of women want to see men in item numbers?

Answer 3: 40%


 

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 24th May 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 24 May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 24 May 2021 EP- 18 – Mens Eyewear

Q1. What is the correct MRP of Victorinox ranger grip swiss knife all in one

Answer 1: 7550

 

2). Slide to guess the correct MRP of Havells air fryer roaster grill

Answer 2: 12490

 

3). Who is the brand ambassador of Phillips beard trimmer brand

Answer 3: Virat Kohli


More Flipkart Quiz Answers Today 24 May 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 24 May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 27

1). Which of these water bodies is the largest in the world

Answer 1: Pacific Ocean

 

 

2). Which letter of the English alphabet is the most used in Normal writing

Answer 2: E

 

 

3). Which of these girls has been having a “Super Viral pawri” video on the internet

Answer 3: Option  D


 

Today Another Flipkart Quiz Answers 24th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 24 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Which of these shapes have more than 4 sides?

Answer 1: Pentagon

 

2). The Guardian, The Sun and The Daily Telegraph are newspapers from which country?

Answer 2: UK

 

3). Which Indian artist painted the ‘Descent of the Ganga’?

Answer 3: Raja Ravi Varma

 

4). When a channel crossed 10 million subscribers on YouTube, it gets a?

Answer 4: Diamond Button

 

5). The first animal to orbit the earth, Laika was a dog of which breed?

Answer 5: Mongrel

 

More Flipkart Quiz Answers Today 24th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 24 May 2021 | Episode-1632 – Scotish Kadhahi

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 24 May 2021:

1). Peanuts are one of the ingredients in dynamite

Answer 1: Not Fake

 

2). Humans grow new skin every week

Answer 2: Fake

 

3). A pheran is a traditional outfit wear by kashmiris

Answer 3: Not Fake


 

Today Flipkart Quiz Answers 24th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 24 May 2021 Episode No 58 – Fruit Blood 

1). What’s Next?

Answer 1: Watermelon Bursts

 

2). What’s Next?

Answer 2: Girl falls while Dancing

 

3). What’s Next?

Answer 3: falls on his own while kicking (Boy falls while kicking )

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 24th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *