Flipkart Quiz Answers Today 24th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 24th June 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 24th June 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 24 June 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 24th June 2021
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 24 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 24 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 24 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 24 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 24 June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 24th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 24 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 24th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 24 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 24th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 24th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 24th June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 24 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 24th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 24 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 24th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 24 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 24th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 24 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 24 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

 

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 24 June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 24th June 2021: Heaven On Earth – Episode 23 – Mr. President

Q1). Who Am I?

Answer 1: MUKESH

Q2). Who Am I?

Answer 2: HUMAYUN

Q3). Who Am I?

Answer 3: OBAMA

 

 

 

Flipkart Quiz Answers Today 24th June 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1- EP 10 – Beginning Of Haldiram’s

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 24 June 2021

Q1). In Which City Did The Brand Haldiram’s Start Out As A Small Shop?

Answer 1: Bikaner 

Q2). In Which State Did A Chief Minister Serve For Over 24 Years, A Record For An Indian State?

Answer 2: Sikkim 

Q3). Who Was The Chief Architect Responsible For Building The Rashtrapati Bhavan?

Answer 3: Edwin Lutyens 

Q4). In Which State Would You Find India’s Tallest Mountain South Of The Himalayas

Answer 4: Kerala 

Q5). In Which Sport Are Homi Motival And PK Garg The Only Two Winners Of The Rajiv Gandhi Khel Ratna Award?

Answer 5: Yachting 

 

 

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 24th June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 24th June 2021 – Ep no – E49 – Gaming Accessories

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 24 June 2021

Q1). What Is The Combined Mrp Of Adidas Original Ankle Socks And Allensolly Mens Cotton Hanky Handkerchief?

Answer 1: 808 

Q2). The Mrp Of Green Soul Monster Ultimate Mukti Functional Gaming Chair Is Less Than 10000?

Answer 2: FALSE

Q3). The Mrp Of Beetle Cordless Landline Phone Is Greater Or Less Than 2000?

Answer 3: Greater Than 2000 

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 24 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 24th June 2021- Season 2 – Ep no. –  58- Happy Birthday PM

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Which Animal Has Indian Breeds Named Mehsana And Murrah?

Answer 1: BUFFALO

Q2). Which Instrument Did Ustad Bismillah Khan Play?

Answer 2: Shehnai

Q3). Which Is The Birth Year Of PM Narendra Modi?

Answer 3: 1950 

 

Today Another Flipkart Quiz Answers 24 June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 24th June 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today24th June 2021 :

Q1). Who Played The Role Of Rustom Billimoria In The 2017 Film Rangoon?

Answer 1: Said Ali Khan

Q2). In Whose Honour Did Pandit Ravi Shankar Compose The Raga Mohankauns?

Answer 2: Mahatma Gandhi

Q3). Which Band Released The Iconic Album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band?

Answer 3: The Beatles

Q4). Courteney Cox Was Offered Which Part Before She Played Monica In The TV Show Friends?

Answer 4: Rachel

Q5). Former Miss World Manushi Chhillar Is All Set To Make Her Bollywood Debut Opposite?

Answer 5: Akshay Kumar

 

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 24 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 24th June 2021 | Ep no.-194 – Shuttle Ki Superstar

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today June 2021:

Q1). Astronauts Wear Diapers In Space?

Answer 1: Not Fake

Q2). Saina Nehwal Is The First Indian Woman To Achieve The No.1 Ranking In World Badminton?

Answer 2: Not Fake

Q3). The Wettest Places On India Mawsynram And Cherrapunji Are Located In Assam?

Answer 3: Fake

 

 

 

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 24th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *