Flipkart Quiz Answers Today 24th July 2021

Flipkart Quiz Answers today 24 July 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 24th July 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 24th July 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 24th July 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 24th July 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 24th July 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 24th July 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 24 July 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 24th  July 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 24th July 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 24 July 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 24th July 2021, Flipkart 24 July Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 24 July 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 24th July 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 24th July 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 24th July 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 24th July 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 24th July 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 24th July 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 2 July 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Today 24th July 2021 Flipkart Quiz Details

Details Of The Sirf Ek Minute Contest flipkart quiz answer:

  • Contest Name: – Sirf Ek Minute
  • Prizes: – SuperCoins & Gift Vouchers
  • Season No. – 03
  • Conducted By: – Flipkart Game Zone
  • Date & Time:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

Flipkart Daily Quiz Answers Today 24th July 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 24th July 2021 –EP no. – 9, Khan Khronology

Q1). Who Won The First IPL?

Answer 1: Rajasthan Royals

Q2). Which Of These Movies Were Released First?

Answer 2: Karan – Arjun

Q3). What Animal Appears On The Lamborghini Logo?

Answer 3: Bull

Q4). President Dr. S Radhakrishnan’s Birthday Is Celebrated As What?

Answer 4: Teachers Day

Q5). Which Country Has The Largest Area?

Answer 5: Russia

Q6). Who Among These Is The Youngest?

Answer 6: Amit Shah

Flipkart Daily Quiz Answers Today 24th July 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 24th July 2021: Heaven On Earth – Episode 53 – Dilip Saheb Ya SRK?

Q1). Who Am I?

Answer 1: SHAHID

Q2). Who Am I?

Answer 2: KATRINA

Q3). Name The Film?

Answer 3: DEVDAS

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 24th July 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 24th July 2021 – Ep no – 79 – Pet Care Essentials

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 24 July 2021

Q1). What Is The MRP Of Crompton 15l Storage Water Geyser?

Answer 1: 9600

Q2). The MRP Of Extreme Exdm01 Disinfection Nano Steam Gun Is 3490?

Answer 2: False

Q3). Is The MRP Of Pets Expire Round Stainless Steel Pet Bowl Greater Than Or Less Than ₹ 499?

Answer 3: Greater Than 499

Today Another Flipkart Quiz Answers 24 July 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 24th July 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 24th July 2021 :

Q1). Which Political Party’s Story Is Told By The 2017 Film An Insignificant Man?

Answer: AAP

Q2). In Munna Bhai M.B.B.S, Who Played The Role Of Sanjay Dutt’s Father?

Answer: Sunil Datt

Q3). Which Of These Musicians Have Not Been Awarded The Bharat Ratna?

Answer: Hariprasad Chaurasia

Q4). Which Of These Actresses Is Set To Make Her Debut In The Film Bunty Aur Babli 2?

Answer: Sharvari Wagh

Q5). Which Of These Actresses Is Set To Make Her Debut In The Film Bunty Aur Babli 2?

Answer: Peranbu

More Flipkart Quiz Answers Today 24 July 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 24th July 2021 | Ep no.-224 – Gavaskar: Stadium To Stage?

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 24th July 2021:

Q1). Raspberries Are Berris?

Answer 1: Fake

Q2). It Takes Approximately 50 Hours Or More For Fdod To Digest In Human Body?

Answer 2: Not Fake

Q3). Cricketer Sunil Gavaskar Has Acted In A Movie?

Answer 3: Not Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 24th July 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *