Flipkart Quiz Answers Today 23rd May 2021

  • Flipkart Quiz Answers today 23rd May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 22nd May 2021. These are following below
  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 23 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 23 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 23 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 23 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 23 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today 23 May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 23rd May 2021, Flipkart 23rd May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 23 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 23rd May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 23rd May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 23rd May 2021
Flipkart Quiz Answers Today 23rd May 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 23rd May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 23rd May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 23rd May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 23rd May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 23rd May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 23 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 13:

1). What % of people judge others based purely on looks?

Answer 1: 60%

2). What % of Women believe that checking their partner’s phones is their birthright?

Answer: 60%

3). What % of couples have been caught kissing in park?

Answer 3: 80%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 23rd May 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 23 May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 23 May 2021 EP- 17- Mens Eyewear

Q1. Slide To guess the MRP of Havells 3L Instant Water Geyser

Answer 1: 5230

2). What is the MRP of Furniture Kraft Valencia Metal Bunk Bed?

Answer 2: Less than 16000

3). The Fastrack UV Protection Aviator Sunglasses are only for men?

Answer 3: FALSE


More Flipkart Quiz Answers Today 23 May 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 23rd May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 27

1).If there are 60 seconds in a minute how many hours are there in a week

Answer 1: 168 hours

2). Which of these actors is the son of a famous poet

Answer 2: Farhan Akhtar

3). Which of these places was under foreign colonial rule even after India gained independence

Answer 3: Pondicherry


Today Another Flipkart Quiz Answers 23rd May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 23 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). The 4 most important annual tennis events are together called

Answer 1: Grand Slams

2). Which football club, playing the Europa League, is based in Nur-Sultan?

Answer 2: Astana FC

3). Which country’s football team has been captained by Zlatan Ibrahimovic

Answer 3: Sweden

4). Where is FIH, the international governing body of field hockey, headquartered?

Answer 4: Lausanne

5). Which country hosted the 2020 under-19 Cricket World Cup?

Answer 5: South Africa

More Flipkart Quiz Answers Today 23rd May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 23 May 2021 | Episode-162 – Scotish Kadhahi

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 23 May 2021:

1). 2021 Marks Fifty Years To The First Time Man Stepped Foot On The Moon

Answer 1:Fake

2). Chicken Tikka Masala Was Invented In Scotland

Answer 2: Not Fake

3). Maldives Is An Island Nation Located In The Atlantic Ocean

Answer 3: Fake


Today Flipkart Quiz Answers 23rd May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 23 May 2021 Episode No 53-

1). What’s Next?

Answer 1: Someone pants come off

2). What’s Next?

Answer 2: man bumps into another man

3). What’s Next?

Answer 3: Platform Breaks

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 23rd May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *