Flipkart Quiz Answers Today 23rd June 2021

Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today 23rd June 2021 – Flipkart daily launches 5 – 6 Quiz Answer contests. you can play the Flipkart daily Quiz Answers contest and win some exciting prizes, super coins, and various gift vouchers. Flipkart all Quiz Answers Today 23rd June 2021 are available in the bellow. Today Flipkart Launches its fresh Quiz Answers on 23 June 2021. These are following below

  • Flipkart Quiz Answers today 23rd June 2021,
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 23rd June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 23rd June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 23rd June 2021
  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 23rd June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 23rd June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 23rd June 2021

Hello, Guys Flipkart launches Daily 5 Quiz Answer to their platforms. Today Flipkart Launches fresh Quiz Answers on 23rd June 2021. Hope guys, you are enjoying the Flipkart daily Quiz Answer and play every day Flipkart Quiz answer contest and you can win lucky draw prizes, Super coins also various prizes, and gift vouchers offered by Flipkart.

Flipkart Quiz Answers Today 23rd June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 23rd June 2021
Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 23rd June 2021. If you answered All 3 – 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 23 June 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart 2nd June Quiz Answers, Today Flipkart Quiz Answer 23 June 2021,  – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart Quiz Answers Today 23 June 2021, Flipkart quiz Today 23 June 2021. All the Answers you can Find in the Below section. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize.

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 23rd  June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 23 June  2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Q1:Flipkart Quiz Answers 23rd June 2021

  • Episode No:-
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 21 June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 23rd June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 june 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 23rd June  2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 23rd June 2021- Season 01 – EP no. 09 – Quit India Movement

Q1). Who Is The Only Indian To Receive An Honorary Oscan For Contributions To Cinema?

Answer 1: Satyajit Ray

Q2). In Hindu Mythology, Subala, The Father Of Shakuni, Was The Ruler Of Which Kingdom?

Answer 2: Gandhara

Q3). How Do We Better Known The Poem ‘Tarana-E-Hind’ For Which Pandit Ravi Shankar Composed The Music?

Answer 3: Sare Jahan Se Accha 

Q4). In The 1970s Which Minister And Former Trad Union Leader Forced Coca-Cola And IBM To Leave India?

Answer 4: George Fernandes

Q5). Which Ruling Dynasty Of India Referred To Themselves As ‘Gurkani’?

Answer 5: Mughals

Flipkart Daily Quiz Answers Today 23rd June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 23rd June 2021-Episode 22 – The Romantic Weather

Here Are Flipkart Khel Paheliyon Ka Answers Today:

Q1). What Is This?

Answer 1: YOGA

Q2). What Is This?

Answer 2: INSTAGRAM

Q3). What Is This?

Answer 3: MONSOON

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 23 June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 23rd June 2021- EP- 48 – Food Processors

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 23 June 2021

Today Another Flipkart Quiz Answers 23rd June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 23rd June 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

Q1). Who Among These Made A Special Appearance In The Film Zero?

Answer 1: R.Madhavan

Q2). From 2009 To 2014 Who Served As The Leader Of The Opossition In The Rajya Sabha?

Answer 2: Arun Jaitley

Q3). Airports Authority Of India Appointed Taniya Sanyal As Its First Woman?

Answer 3: Fire Fighter

Q4). Sharanya Manivannans Novel The Queen Of Jasmine Country Is About Which Poet?

Answer 4: Andal

Q5). Soap Operasw Get Their Names From Which Company Originally Sponsoring Such Programs?

Answer 5: Procter And Gamble

More Flipkart Quiz Answers Today 23 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 23rd June 2021 – Ep- 193 – Bhajji Ka Doosra

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 23 June 2021:

Q1). Nimbus Is A Type Of Cloud?

Answer 1: Not Fake

Q2). Uneven Bars And Vaults Are Two Types Of Events In Womens Gymnastics?

Answer 2: Not Fake

Q3). Harbajans Nickname Bhajji Was Given To Him By Yuvaraj Singh?

Answer 3: Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 23rd June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred to any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *