Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021

Flipkart Quiz Answers today 22nd May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 22nd May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 22 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 22 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 22 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 22 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 22 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today 22  May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 22nd May 2021, Flipkart 22nd May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 22 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 22nd May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 22nd May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021
Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 22nd May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 22nd May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 22nd May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 22 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 11:

1). What % of people compare current partners to their exes?

Answer 1: 60%

2). What % of men are more possessive in any relationship?

Answer: 70%

3). What % of men spend more time on their phone than with their partner?

Answer 3: 60%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 22nd May 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 22nd May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 22 May 2021 EP- 13 Fitness

Q1 which tv streaming device is priced under 10000?

Answer 1:mi tv stick Chromecast

2). what is the correct MRP of the Milton copper charge bottle

Answer 2: 925

3). Fill in the missing digits THE MRP of Philips portable room heater is 129

Answer 3: 12995


More Flipkart Quiz Answers Today 22 May 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 25

1). Which is the longest side of a right angled triangle?

Answer 1: Hypotenuse

2). Apart from India which countries national anthem did Rabindranath Tagore write?

Answer 2: Bangladesh

3). Which actress was at the center of funny memes after a viral video with Ritesh Deshmukh and Genelia D’Souza?

Answer 3: Preity Zinta


Today Another Flipkart Quiz Answers 22nd May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 22 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). In the Harry Potter Series, Ginny Weasley is the sister of which character?

Answer 1:Ron

2). R.Madhavan plays a ____ coach in Irudhi Suttru (Tamil) and Saala Khadoos (Hindi)?

Answer 2:Boxing

3). Which TV Series is about Dr.Henry Morgan, an Immortal medical examiner?

Answer 3:Forever

4). Which Raj Kapoor film was released as Brodigaya in USSR in 1954?

Answer 4:Awara

5). In which Uttar Pradesh university was the 2015 film “baby’ filmed?

Answer 5:Gautam Buddha

More Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 22 May 2021 | Episode-159 – Jeans Mein Genes?

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 22 May 2021:

1). the letter “B” in the acronym in BMW stands for British

Answer 1: Fake

2). the term ‘do pyaza’ in the dish ‘bhindi do pyaaza’ refers to onions cooked in two different ways

Answer 2: Fake

3). the 2022 commonwealth games will be held in England

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 22nd May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 22 May 2021 Episode No 53-

1). What’s Next?

Answer 1:  Ladies Falls into frozen ice

2). What’s Next?

Answer 2: Boy Slips While Kicking

3). What’s Next?

Answer 3: Table catches fire

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 22nd May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *