Flipkart Quiz Answers Today 22nd June 2021

Flipkart Quiz Answers today 22 June 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 22nd June 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 22 June 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 22nd June 2021
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 22 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 22 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 22 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 22 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 22 June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 22nd June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 22 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 22nd June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 22 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 22nd June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 22nd June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 22nd June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 22  June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 22nd June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 22 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 22nd June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 22 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 22nd June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 22 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 22 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 22 June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 22nd June 2021: Heaven On Earth – Episode 21 – An Inspiring Story

Q1). Who Am I?

Answer 1: Sachin

Q2). Name The Game?

Answer 2: Chess

Q3). Who Am I?

Answer 3: Sania

Flipkart Quiz Answers Today 22nd June 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1- EP 08 – Glorious Mughal Empire

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 22 June 2021

Q1). Which Ruler Built The Jama Masjid In Delhi?

Answer 1: Shah Jahan

Q2). What Is The Minimum Age For An Indian Citizen To Become A Member Of The Lok Sabha?

Answer 2: 25

Q3). Which State’s Movie Industry Is Known By The Name ‘SandalWood’?

Answer 3: Karnataka

Q4). At Which Important Location Can You Find The 145-Foot Tall Jaipur Column?

Answer 4: Rasthrapati Bhavan

Q5). In Which Sport Has Shiva Keshavan Represented India At Six Consecutive Winter Olympics?

Answer 5: Luge

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 22nd June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 22nd June 2021 – Ep no – E47 – Wireless Accessories

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 22 June 2021

Q1). Which Product Doesn’t Not Fit Under The Budget 10000?

Answer 1: Option 1

Q2). Is The Mrp Of Godrej Interior Slimline 2 Door With Locker Metal Is Greater Than Or Less Than 20000?

Answer 2: Greater Than 2000

Q3). The Mrp Of Hp 250 Wireless Optical Mouse Is 999?

Answer 3: True

More Flipkart Quiz Answers Today 22 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 22nd June 2021- Season 2 – Ep no. –  56- Cricket & Politics!

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Identify This Place H_mba?

Answer 1: Chambal

Q2). Who Has An International Cricket Stadium Named After Them?

Answer 2: Arun Jaitely

Q3). Which Game Has Less Than 11 Players In The Team?

Answer 3: Volleyball

Today Another Flipkart Quiz Answers 22 June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 22nd June 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 22nd June 2021 :

Q1). Which Is Most Mobile And Powerful Piece In Chess?

Answer 1: Queen

Q2). What Is The Nickname Of Zimbabwes National Mens Cricket Team?

Answer 2: Chevron

Q3). Against Which Team Did India Record Their Highest Succesful T20 Run Chase?

Answer 3: West Indies

Q4). Which Is The Only Club This Season To Win All Their Group Games In UEFA Championship League?

Answer 4: Bayern Munich

Q5). To Which Country Does Former World Number One Tennis Player Caroline Wozniack Belong?

Answer 5: Denmark

More Flipkart Quiz Answers Today 22 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 22nd June 2021 | Ep no.-190 – Savory Seafood

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today June 2021:

Q1). 6 Of Rajkumar Rao’s Films Have A Name Of Places In Their Titles?

Answer 1: Not Fake

Q2). The Youngest Member Of Parliament Was 25 Years Old When Elected?

Answer 2: Not Fake

Q3). Liquified Petroleum Gas (LPG) Is Mainly Mixture Of Ethane And Methane?

Answer 3: Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 22nd June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *