Flipkart Quiz Answers Today 22nd July 2021

Flipkart Quiz Answers today 22 July 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 22nd July 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 22nd July 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 22nd July 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 22nd July 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 22nd July 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 22nd July 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 22 July 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 22nd July 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 22nd July 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 22 July 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 22nd July 2021, Flipkart 22 July Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 22 July 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 22nd July 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 22nd July 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 22nd  July 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 22 July 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 22nd July 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 22nd July 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 2 July 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Today 22nd July 2021 Flipkart Quiz Details

Details Of The Sirf Ek Minute Contest flipkart quiz answer:

  • Contest Name: – Sirf Ek Minute
  • Prizes: – SuperCoins & Gift Vouchers
  • Season No. – 03
  • Conducted By: – Flipkart Game Zone
  • Date & Time:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

Flipkart Daily Quiz Answers Today 22nd July 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 22nd July 2021 –EP no. – 7, Kashmir Ya Assam?

Q1). In Which Part Of India Is The Dogri Language Most Commonly Used?

Answer 1: Jammu Kashmir

Q2). Which Of These Is A Type Of Grass?

Answer 2: Bamboo

Q3). Which River Is Called The Father Of African Rivers?

Answer 3: Nile

Q4). Which Of These Does ‘Sukhoi’ And ‘MIG’ Supply To The Indian Armed Forces?

Answer 4: Fighter Planes

Q5). Which Soft Drink Has A Mascot Named ‘Fido Dido’?

Answer 5: 7up

Q6). Which Of These Countries Reached The Euro Cup Final For The First Time?

Answer 6: England

Flipkart Daily Quiz Answers Today 22nd July 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 22nd July 2021: Heaven On Earth – Episode 47 – Dating App Hacks

Q1- Who Am I?

Answer 1: SUNNYDEOL

Q2- Who Am I?

Answer 2: NORAH

Q3- Name The Film

Answer 3: STREE

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 22nd July 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 22nd July 2021 – Ep no – 77 – Mobile Computing

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 22 July 2021

Q1). In Which Year Was The First Lenovo Laptop Made?

Answer 1: 1984

Q2). Is The Mrp Of Swarni Creation Hand Blender Mixer Greater Or Less Than 500?

Answer 2: Greater Than 5000

Q3). Fill In The Missing Digits The Mrp Of The Homace Rich Look Polypropylene Wall Shelf Is 2_9?

Answer 3: 2999

Today Another Flipkart Quiz Answers 22 July 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 22nd July 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 22nd July 2021 :

Q1). In Cricket, What Are Scores Of 111, 222, 333, Called?

Answer 1: A Nelson

Q2). Which Player Was The Costliest Purchase In The 2019 IPL Auctions?

Answer 2: C Pat Cummins

Q3). Who Faced Mary Kom In The Women’s Boxing Trials For The 2020 Olympic Qualifiers?

Answer 3: B Nikkat Zareen

Q4). Who Is The Youngest Bowler In History To Take 100 Wickets In T20 Cricket?

Answer 4: A Mujeeb Ur Rahman

Q5). Which Ranji Team Has Its Home Grounds In Bhubaneswar And Delhi?

Answer 5: C – Railway

More Flipkart Quiz Answers Today 22 July 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 22nd July 2021 | Ep no.-222 – Olympics Special

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 22nd July 2021:

Q1). The Computer Mouse Was Earlier Called The Turtle?

Answer 1: Not Fake

Q2). Thumb Is Responsible For 50% Of The Strength In Your Hand?

Answer 2: Fake

Q3). Trampolining Is An Olympic Sport?

Answer 3: Not Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 22nd July 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *