Flipkart Quiz Answers Today 21st May 2021

Flipkart Quiz Answers today 21st May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 21 May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 21 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 21 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 21 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 21 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 21 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today 21 May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 21st May 2021, Flipkart 21st May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 21 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 21st May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 21st May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

flipkart daily quiz answers
flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 21st May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 21st May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 21st May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 21st May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 21st May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 21st May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 21 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 11:

1). 

Answer 1:70%

2).

Answer 2:80%

3).

Answer 3: 80%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 21st May 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 21st May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 21 May 2021 EP- 13 Fitness

Q1 Guess the correct MRP of Flipkart smart buy grill sandwich maker?

Answer 1: 1425

2). what is the MRP of Jbl movie bar 80 Dolby digital 11w Bluetooth Speaker?

Answer 2: Greater than 10000

 

3). What is the combined MRP of Flipkart perfect homes studio XXXL chair bean bag cover and dewdrop filler

Answer 3: 1799


More Flipkart Quiz Answers Today 21st May 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 21st may 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 25

1). Which of these is the odd one out?

Answer 1: Flute

2). which of these commonly used spice is called Dal Chini in hindi?

Answer 2: Cinnamon

3). Which of these animals is not found in India

Answer 3: moose


Today Another Flipkart Quiz Answers 21st May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 21 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). The DGP is the highest ranking_ in India’s states and Union Territories

Answer 1: Police officer

2). Which of these Nobel prizes was not established by Alfred Nobel in his will

Answer 2: Economics

3). Which country accounted for about 50% of global app download in 2018

Answer 3: China

4). Which of these voice assistants has a computer generated voice

Answer 4: Alexa

5). Who among these journalist has not been awarded the Padma Shri award

Answer 5: Arnab Goswami

More Flipkart Quiz Answers Today 21st May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 21 May 2021 | Episode-159 – Jeans Mein Genes?

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 21st May 2021:

1). The zodiac sign Aquarius is represented by a fish

Answer 1: Fake

2). The 2019 Kumbh Mela was held in Nashik

Answer 2: Fake

3). Glass balls can bounce higher than rubber balls

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 21st May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 21 May 2021 Episode No 53-

1). What’s Next?

Answer 1: Goalkeeper scores a goal

2). What’s Next?

Answer 2: One girl falls in the water

3). What’s Next?

Answer 3: Boy throws an egg

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 21st May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *