Flipkart Quiz Answers Today 21st June 2021

Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today 21st June 2021 – Flipkart daily launches 5 – 6 Quiz Answer contests. you can play the Flipkart daily Quiz Answers contest and win some exciting prizes, super coins, and various gift vouchers. Flipkart all Quiz Answers Today 21st June 2021 are available in the bellow. Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 21 June 2021. These are following below

  • Flipkart Quiz Answers today 21st June 2021,
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 21st June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 21st June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 21st June 2021
  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 21st June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 21st June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 21st June 2021

Hello, Guys Flipkart launches Daily 5 Quiz Answer to their platforms. Today Flipkart Launches fresh Quiz Answers on 21st June 2021. Hope guys, you are enjoying the Flipkart daily Quiz Answer and play every day Flipkart Quiz answer contest and you can win lucky draw prizes, Super coins also various prizes, and gift vouchers offered by Flipkart.

Flipkart Quiz Answers Today 21st June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 21st June 2021
Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 21st June 2021. If you answered All 3 – 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 21 June 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart 2nd June Quiz Answers, Today Flipkart Quiz Answer 21 June 2021,  – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart Quiz Answers Today 21 June 2021, Flipkart quiz Today 21  June 2021. All the Answers you can Find in the Below section. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize.

 
 

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 21st June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 21 June  2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Q1:Flipkart Quiz Answers 21 June 2021

  • Episode No:-
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 21 June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 21st June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 june 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 21st June  2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 21st June 2021- Season 01 – EP no. 07 – The Polyester Prince

Q1). Which Indian Business Tycoon Was The Subject Of A Banned Biography Named “The Polyester Prince”?

Answer 1: Dhirubhai Ambani 

Q2). Which Is The Only National Park In The World Where You Find Asiatic Lion?

Answer 2: Gir

Q3). An Ashokan Capital Which Forms The Basis For India’s State Emblem Is Found At Which Place?

Answer 3: Sarnath 

Q4). Who Was The Basis For The 1980’S Comic Book Hero Named “Supremo”?

Answer 4: Amitabh Bachchan

Q5). In Hindu Mythology Who Wields The Sword Called Nandaka?

Answer 5: Vishnu

 

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 21st June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 21st June 2021-Episode 20 – Kaafi Khatarnak!

Here Are Flipkart Khel Paheliyon Ka Answers Today:

Q1). Who Am I?

Answer 1: CAMEL

Q2). Who Am I?

Answer 2: PARROT

Q3). Who Am I?

Answer 3: CROCODILE

 

 

 

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 21 June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 21st June 2021- EP- 46 – Adventure Sports

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 21 June 2021

 

 

Today Another Flipkart Quiz Answers 21st June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 21st June 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

Q1). Who Directed The Shahid Kapoor And Amrita Rao Starring Film Vivah?

Answer 1: Sooraj Barjatya

Q2). Kya Kare Kya Na Kare, Yaaro Sun Lo Zara And Hai Rama Are Songs From Which Iconic Film?

Answer 2: Rangeela

Q3). Galli Galli Sim Sim’ Is A Hindi Adaptation Of Which Popular English Show?

Answer 3: Sesame Street

Q4). Who Won The Filmfare Award For Best Supporting Actor In 2017 For Kapoor And Sons?

Answer 4: Rishi Kapoor

Q5). Which Of These Directors Did Not Direct Their Son’s Debut Film?

Answer 5: Yash Chopra

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 21 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 21st June 2021 – Ep- 191 – Virat Ya Sachin?

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 21 June 2021:

Q1). Virat Kohli S Jersey Number Is The Sum Total Of Sachin Tendulkar And Ms Dhonis Jersey Number?

Answer 1: Fake

Q2). Leeches Have 32 Brains?

Answer 2: Not Fake

Q3). Samsung Started In South Korea?

Answer 3: Not Fake

 

 

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 21st June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred to any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *