Flipkart Quiz Answers Today 20th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 20th May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 20 May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 20 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 20 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 20 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 20 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 20 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today 20 May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 20th May 2021, Flipkart 20th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 20 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 20th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 20th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

flipkart daily quiz 20 05 21
flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 20th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 20th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 20th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 20th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 20th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 20th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 20 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 8:

1). what % of men feel that they lose their freedom after marriage?

Answer 1:70%

2). what % of people are happier when a son is born in the house?

Answer 2:80%

3). what % of people post their edited pictures on social media to impress a man/womna?

Answer 3: 80%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 20th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 20 May 2021 EP- 13 Fitness

Q1 What product am I

Answer 1:Philips food processor

2). What is the correct MRP of scotch bite dry and wet mop

Answer 2:15900

3). What is the correct MRP of Russell Hobbs personal coffee maker

Answer 3: 6194


More Flipkart Quiz Answers Today 20th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 23

1). on which continent is the world’s driest place found where it rains the least?

Answer 1:Antarctica

2). which social media star had earlier gained popularity with the Tv series Phulwa in 2011

Answer 2: Jannat Zubair (option 1)

3). how many players play on the court at a time in a basketball match?

Answer 3: 10


Today Another Flipkart Quiz Answers 20th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 20 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Which country has won the most under-19 cricket world cups?

Answer 1:India

2). Which all-rounder is the captain of the West Indies ODI and T20I team?

Answer 2:Kieron Pollard

3). Which ISL team was recently acquired by the world’s most valuable football group?

Answer 3: Mumbai City FC

4). Who became the first player to score against 34 clubs in Champions League?

Answer 4: Lionel Messi

5). Which country ended 2019 as FIFA’s top-ranked team with 1765 points?

Answer 5:Belgium

More Flipkart Quiz Answers Today 20th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 20 May 2021 | Episode-159 – Jeans Mein Genes?

1). Pt Usha was the first Indian woman to won the Olympics medal for India?

Answer 1: Fake

2). Women’s hearts beat faster than men?

Answer 2: Not Fake

3). The shortest war in history lasted for two days?

Answer 3: Fake


Today Flipkart Quiz Answers 20th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 20 May 2021 Episode No 53-

1). What’s Next?

Answer 1:Men is hidden in the machine

2). What’s Next?

Answer 2:Boy smashes cake on the girl

3). What’s Next?

Answer 3: Man complete the stunt

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 20th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *