Flipkart Quiz Answers Today 20th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 20 June 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 20th June 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 20 June 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 20th June 2021
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 20 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 20 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 20 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 20 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 20 June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 20th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 20  June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 20th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 20 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 20th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 20th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 20th  June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 20 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 20th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 20 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 20th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 20 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 20th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 20 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 20 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 20 June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 20th June 2021: Heaven On Earth – Episode 19 – The Most Romantic Country

Q1). Name The Place?

Answer 1: DELHI

Q2). Name The Place?

Answer 2: REDFORD

Q3). Name The Place?

Answer 3: FRANCE

Flipkart Quiz Answers Today 20th June 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1- EP 06 – Origins Of Satyameva Jayate

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 20 June 2021

Q1). In 2016 Bollywood Movie Is Based On Matthunny Mathews Whose Effort Helped Save About 170000 Indians During The Indian Gulf War?

Answer 1: Airlift

Q2). Which Is Indians Most Spoken Language After Hindi?

Answer 2: Bengali

Q3). “Emerald, Blue And You” Is The Tourism Tagline Of Which Union Territory Of India?

Answer 3: Andaman & Nikobar

Q4). Who Was The First Sportsperson To Win Rajiv Gandhi Khel Ratna?

Answer 4: Vishwanath Anand

Q5). Indian National Mottos Satyameva Jayate Is Taken From Which Ancient Text?

Answer 5: Mundaka Upanishad

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 20th June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 20th June 2021 – Ep no- E45 – Mobile Accessories

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 20 June 2021

Q1). What Is The Mrp Of Flipkart Smart Edge To Edge Tempered Glass?

Answer 1: 399

Q2). Which Out Of These Cricket Bats Is More Expensive?

Answer 2: Nb Achieve DC 880 Cricket Bat 

Q3). Is The Mrp Of Nirlon Non Stick Aluminum Grill Pan Is Lesser Or Greater Than 1000?

Answer 3: Greater Than 1000

More Flipkart Quiz Answers Today 20 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 20th June 2021- Season 2 – Ep no. –  54,- Dandi March

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Identify This Surname _AD__A?

Answer 1: JADEJA

Q2). Which Animal Is The State Animal Of West Bengal?

Answer 2: Fishing Cat

Q3). In Which Year Did Mahatma Gandhi Lead The Salt March To Dandi?

Answer 3: 1930

Today Another Flipkart Quiz Answers 20th June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 20th June 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 20th June 2021 :

Q1). The Name Of Which Mathematical Symbol Literally Means ‘Less’?

Answer 1: Minus

Q2). American Pop Star Miley Cyrus Was Married To Which Australian Actor?

Answer 2: Liam Hemsworth

Q3). Died In 2018, The 106-Year Old Kunwar Bai Yadav Was An Icon For Which Of These?

Answer 3: Swachh Bharat

Q4). Who Was The First Scientist To Use The Famous Phrase ‘Survival Of The Fittest’?

Answer 4: Herbert Spencer

Q5). With The Co-Founder Of Which Company Would You Associate The App ‘Asana’?

Answer 5: Facebook

More Flipkart Quiz Answers Today 20 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 20th June 2021 | Ep no.-190 – Savory Seafood

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today June 2021:

Q1). Shrimp And Prawns Are The Same Animals?

Answer 1: Fake

Q2). The 2022 Women’s World Cup Will Be Held In New Zealand?

Answer 2: Not Fake

Q3). In India, There Are Three State Capitals That Begin With The Letter P?

Answer 3: Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 20th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *