Flipkart Quiz Answers Today 2nd July 2021

Flipkart Quiz Answers today 2nd July 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 2nd July 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 2nd July 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 2nd July 2021
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 2nd July 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 2nd July 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 2nd July 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 2nd July 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 2nd July 2021
Flipkart Quiz Answers Today 2nd July 2021
Flipkart Quiz Answers Today 2nd July 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 2nd July 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 2nd July 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 2nd July 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 2nd July 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 2nd July 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 2 July 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 2nd July 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 2 July 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 2nd July 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 2 July 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 2nd July 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 2nd July 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 2 July 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 2nd July 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 2nd July 2021: Heaven On Earth – Episode 31 – 

Q1- Who Am I?

Answer 1: GOVINDA

Q2- Who Am I?

Answer 2: HERAPHERI

Q3- Who Am I?

Answer 3: KAPIL

Flipkart Quiz Answers Today 2nd July 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 2 July 2021

Q1- In Which State Is The 57ft High Gomateshwar Statue Of Bahubali?

Answer: Karnataka

Q2- India Air Forces Motto Nabha Sparshan Deeptam Is From Which Holy Text?

Answer: Bhagavad Gita

Q3- Which Indian Sportsman Has Written A Memoir A Shot At History?

Answer: Abhinav Bindra 

Q- Who Created Border Line That Partitioned India And Pakistan?

Answer: Cyril Radcliffe 

Q5- The Vikramasala Sanctuary In Bihar Is Dedicated To Which Creature?

Answer: Dolphin 

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 2nd July 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 2nd July 2021 – Ep no – 57 – Premium Laptops

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 2 July 2021

Q1- Slide To The Correct Mrp Of VINTEAGE Art Cake Stand Wooden Iron Cake Server?

Answer 1: 1999Rs

Q2- Fill In The Missing Digits To Guess The Mrp Of Smicrosoft Surface I5 Laptop 1867 Laptop Is 1__99_?

Answer 2: 104999 Rs

Q3- What Is The Mrp Of Nivia Weight Lifting Wrist Support?

Answer 3: 220 Rs

More Flipkart Quiz Answers Today 2 July 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 2nd July 2021- Season 2 – Ep no. – 67 – World Yoga Day

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1- Which Of These Organisations Jointly Developed The Myoga App That Was Launched On International Yoga Day?

Answer: WHO 

Q2- The Father Of Which Of These Cricketers Is A Former Ranji Trophy Player?

Answer: Cheteshwar Pujara

Q3- In Which Sport Did Dingko Singh Win An Asian Games Gold Medal For India?

Answer: Boxing

Today Another Flipkart Quiz Answers 2 July 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 2nd July 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 2nd July 2021 :

Q1- Who Among These Is A Part Of The Film Jumanji: The Next Level?

Answer 1: Nick Jonas

Q2- The World’s Youngest PM, Sanna Marin Has Been Recently Elected As The PM Of?

Answer 2: Finland

Q3- Who Is Known As Kriss Kringle In USA And Father Christmas In Britain?

Answer 3: Santa Claus

Q4- Oxford Dictionaries Has Named __ 2019 Word Of The Year?

Answer 4: Climate Emergency

Q5- The Miss Universe 2019 Zozibini Tunzi Is From Which Country?

Answer 5: South Africa

More Flipkart Quiz Answers Today 2 July 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 2nd July 2021 | Ep no.-202 – Shark Reproduction

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 2nd July 2021:

Q1- Shark Pregnancies Can Last Upto 4 Years?

Answer 1: Not Fake

Q2- Gorillas Can Catch Human Cold?

Answer 2: Not Fake

Q3- The Film Gully Boy Is An Adaptation Of Novel Titled Calling Sehmat?

Answer 3: Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 2nd July 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *