Flipkart Quiz Answers Today 19th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 19th May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 19 May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 19 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 19 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 19 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 19 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 19 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today19 May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 19th May 2021, Flipkart 19th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 19 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 19th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 19th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

flipkart daily quiz 19 05 21
flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 19th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 19th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 19th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 19th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 19th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 19th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 19 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 8:

1). What % of Men Think it is alright to stare at their Women even while their partners are with them?

Answer 1: 50%

2). What % of People Believe that a Relationship with a divorcee is a Problem?

Answer 2: 60%

3). What % of People Believe that women Cry on the Smallest of Issues?

Answer 3: 70%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 19th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 19 May 2021 EP- 13 Fitness

Q1 Which of These Speakers Will Come Under The Budget Of 3500?

Answer 1: MIVI ROAM 2

2). What Is The Correct Mrp Of Lg 6.5kg 5 Star Fully Automatic Front Load Washing Machine?

Answer 2: 35990

3). What Is The Combined Mrp Of Adidas Clear Factor Running Shoes For Men And Nike
Revolution 5 Running Shoes For Women ?

Answer 3: 6194


More Flipkart Quiz Answers Today 19th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 23

1). How Many Pairs Of Ribs Does A Normal Adult Human Being Have?

Answer 1: 12

2). What Name Is Collectively Given To Petals Of A Flower?

Answer 2: Corona

3). Whose Birthday On 29th August Is Celebrated As National Sports Day In India?

Answer 3: Dhanchand – Option 2


Today Another Flipkart Quiz Answers 19th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 19 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Ishq Bina, Nahin Saamne And Ramta Jogi Are All Memorable Songs From Which Film?

Answer 1: Taal (C)

2). Which Dance Reality Show Is Telecast On Zee TV Since 2009?

Answer 2: Dance India Dance (A)

3). Which Film’s Name Is A Slang Used For Traveler’s Dysentery’ In North India?

Answer 3: Delhi Belly (A)

4). The Director Of Which Of These Films Has Also Directed The 2nd Season Of ‘Sacred Games’?

Answer 4: Masaan (A)

5). Which Was The First India TV Show To Complete 1000 Episodes On Air?

Answer 5: Ek Mahal Ho Sapno Ka (C)

More Flipkart Quiz Answers Today 19th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 19 May 2021 | Episode-158 – Jeans Mein Genes?

1). The Hiv Virus Originated From Pigs And Then Spread To Humans?

Answer 1: Fake

2). The Oldest Museum In India Is Located in Delhi?

Answer 2: Fake

3). Jeans Got Its Name From Aa City In Italy?

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 19th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 19 May 2021 Episode No 53-

1). What’s Next?

Answer 1: Gir Hit A Guy While Spinning

2). What’s Next?

Answer 2: Biker Crashes Into Other Biker

3). What’s Next?

Answer 3: The Girl Sitting Behind Falls

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 19th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *