Flipkart Quiz Answers Today 19th June 2021

Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today 19 June 2021 – Flipkart daily launches 5 – 6 Quiz Answer contests. you can play the Flipkart daily Quiz Answers contest and win some exciting prizes, super coins, and various gift vouchers. Flipkart all Quiz Answers Today 19th June 2021 are available in the bellow. Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 19 June 2021. These are following below

  • Flipkart Quiz Answers today 19th June May 2021,
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 18 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 19 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 19 June 2021
  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 19 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 19 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 19 June 2021

Hello, Guys Flipkart launches Daily 5 Quiz Answer to their platforms. Today Flipkart Launches fresh Quiz Answers on 19th June 2021. Hope guys, you are enjoying the Flipkart daily Quiz Answer and play every day Flipkart Quiz answer contest and you can win lucky draw prizes, Super coins also various prizes, and gift vouchers offered by Flipkart.

Flipkart Quiz Answers Today 19th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 19th June 2021
Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 19th June 2021. If you answered All 3 – 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 19 June 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart 2nd June Quiz Answers, Today Flipkart Quiz Answer 19 June 2021,  – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart Quiz Answers Today 19 June 2021, Flipkart quiz Today 19 June 2021. All the Answers you can Find in the Below section. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize.

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 19th June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 19 June  2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Q1:Flipkart Quiz Answers 18 June May 2021

  • Episode No:-
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 19 June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 18 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 19th June  2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 19 June 2021- Season 01 – EP no. 05

Q1). In Which State Would You Find Mainland India’s Easternmost Town?

Answer 1: Arunachal Pradesh

Q2). Which Bangladeshi Writer Was Forced To Leave Bangladesh In 1994 For Authoring The Controversial Novel ‘Lajja’?

Answer 2: Taslima Narsin

Q3). India’s First Nuclear Reactor Was Named After Which Divine Being From Hindu Mythology?

Answer 3: Apsara

Q4). Whose Record Of Most Centuries In A Single World Cup Did Rohit Sharma Beat In 2019?

Answer 4: Kumar Sangkkara

Q5). Which River Gives Its Name To A Carnivorous Dinosaur Called Rajasaurus Whose Fossils Were Found In India?

Answer 5: Narmada

Flipkart Daily Quiz Answers Today 19 June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 19 June 2021-Episode 18 – Top Trends Of 2020

Here Are Flipkart Khel Paheliyon Ka Answers Today:

Q1). Who Am I?

Answer 1: KANGANA

Q2). What Is This?

Answer 2: SELFIE

Q3). What Is This?

Answer 3: LOCKDOWN

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 19 June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 19th June 2021- EP- 44 – Men’s Grooming Needs

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 19 June 2021

Today Another Flipkart Quiz Answers 19th June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 19th June 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

Q1). How Many Squares Would You Find On A Chess Board?

Answer 1: 64

Q2). Which If These Trophies Is Named After An Indian Air Force Air Marshal?

Answer 2: Subroto Cup

Q3). Phil Simmons The Coach Of The Afghanistan Cricket Team Played For Which Country?

Answer 3: West Indies

Q4). Which Is The Oldest Football Tournament In Asia?

Answer 4: Durand Cup

Q5). In Which Year Did India And Pakistan Face Each Other In A World Cup For The First Time?

Answer 5: 1992

More Flipkart Quiz Answers Today 19 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 19th June 2021 – Ep- 189 – The Defiant Malala

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 19 June 2021:

Q1). Gul Makai Is Benazir Bhuttos Autobiography?

Answer 1: Fake

Q2). Pistachios Are Actually Fruits?

Answer 2: Not Fake

Q3). Puducherry Was Formed From Former Portuguese Colonies?

Answer 3: Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 19th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred to any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *