Flipkart Quiz Answers Today 18th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 18th May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 18 May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 18 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 18 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 18 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 18 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 18 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today18 May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 18th May 2021, Flipkart 18th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 18 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 18th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 18th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

flipkart daily quiz 18 05 21
amazon daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 18th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 18th May 2021

 

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 18th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 18th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 18th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 18th May 2021

 

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 18 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 8:

1). What % of Men Think it is alright to stare at their Women even while their partners are with them?

Answer 1: 50%

 

2). What % of People Believe that a Relationship with a divorcee is a Problem?

Answer 2: 60%

 

3). What % of People Believe that women Cry on the Smallest of Issues?

Answer 3: 70%


 

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 18th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 18 May 2021 EP- 11 Fitness Monitoring Devices

Q1 The MRP Of LIVPURE Zinger Copper 6 5L RO+UV+UF+Mineral Water Purifier is Rs 199

Answer 1: 19990-9 & 0

 

2). What Is The Correct MRP Of Sleepwell Microfibre Solid Sleeping Pillow Pack of 2?

Answer 2: 999

 

3). The MRP Of Dr Trust (USA) Model 513 Balance Persona Digital Electronic Body Weight
Machine is Rs 2000

Answer 3: True


More Flipkart Quiz Answers Today 18th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 22

1). Tipu Sultan Was The Ruler Of Which Kingdom?

Answer 1: Mysore

 

 

2). In Which Branch Of Mathematics Would You Come Across The Terms Sine-Tangent And Cos?

Answer 2: Trigonometry

 

 

3). Which Of These Fruits Does Not Grow On A Tree?

Answer 3: Strawberry


 

Today Another Flipkart Quiz Answers 18th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 18 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Which Of These Khans Was Not A Part Of The Film Kal Ho Naa Ho?

Answer 1: Salman Khan

 

2). Don Draper Is An Iconic Character From Which Of These TV Shows?

Answer 2: Mad Men

 

3). The Logo Of Which of These Companies Depicts San Francisco’s Golden Gate?

Answer 3: Cisco

 

4). Which of These Personalities Received The Bharat Ratna Award The Earliest?

Answer 4: Indira Gandi

 

5). What Software Was Acquired By Microsoft For $14 Million in 1987?

Answer 5: Powerpoint

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 18th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 18 May 2021 | Episode-157 –   5G Revolution

1). Thekua Is A Popular Sweet Dish Native To Bihar

Answer 1: Not Fake

 

2). 5G Was First Launched in India By Reliance Jio

Answer 2: Fake

 

3). Lezim And Gondhal Are All Traditional Folk Dances From Assam

Answer 3: Fake


 

Today Flipkart Quiz Answers 18th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 18 May 2021 Episode No 52-

1). What’s Next?

Answer 1: Girl Eat Pizza On The Treadmill

 

2). What’s Next?

Answer 2: Cake Fall From The Table

 

3). What’s Next?

Answer 3: Student Slips On The Floor

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 18th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *