Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 18 June 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 18th June 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 18 June 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 18th June 2021
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 18 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 18 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 18 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 18 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 18 June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 18th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 18 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 18th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 18 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 18th  June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 18 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 18 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 18 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 18 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 18 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

 

Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 18 June 2021- Season 2 – EP no. 23 – The Bombay Bomber

Q1). Who Is The Killer?

Answer 1:

 

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 18 June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 18th June 2021: Heaven On Earth – Episode 17 – Sallu Bhai Zinda Hai

Q1). Who Am I?

Answer 1: SALMAN KHAN

Q2). Name The Film

Answer 2: LAGAAN

Q3). Who Am I?

Answer 3: KAREENA

Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1- EP 04 – Olympic Gold Quest

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today

Q1). The Madhubani Paintings Are The Traditional Art Form Of Which State?

Answer 1:  Bihar

Q2). Which Is The Only Film That Starred Both Irrfan Khan And Rishi Kapoor?

Answer 2: Day

Q3). In 1943, CD Deshmukh Became The First Indian To Head Which Organisation?

Answer 3: Reserve Bank Of India

Q4). In Which Country Did The Indian Air Force Executed Operation Cactus, After Their Government Appealed For Help?

Answer 4: Maldives

Q5). In Which Year Did India Win Its Last Olympic Gold In The Hockey?

Answer 5: 1980

 

 

 

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 18th June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 18th June 2021 – Ep no- E43 – College Stationery

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 18 June 2021 

Q1). Is The Mrp Of Prestige Omega Selectplus With Lid Is Greater Or Less Than 1000?

Answer 1: Greater Than 1000

Q2). What Is The Mrp Of Asa Flight Computer Scientific Calculator?

Answer 2: 18200

Q3). What Is The Correct Mrp Of Comfyhome High Density Artificial Grass Mat Is?

Answer 3: 2099

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 18 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021- Season 2 – Ep no. –  52,- Rihana Ka Deewana

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Which Of These Places Did Not Come Under India Control On August 15 1947?

Answer 1: GOA

Q2). Which Of These Sportsperson Is Married To Another Sportsperson?

Answer 2: Saint Nehwal

Q3). In Feb 2031 Which Siner Released A Song Named Riri About Rihanna?

Answer 3: Diljit Dostnath

 

 

 

Today Another Flipkart Quiz Answers 18th June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 18 June 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 18th June 2021 :

Q1). In Which Country Did Chess First Appear In The 6th Century CE?

Answer 1: India

 

Q2). For Which ISL Team Do Jackichand Singh, Mandar Rao Desai And Brandon Fernandes Play?

Answer 2: FC Goa

 

Q3). Who Was Named The Best FIFA Men’s Player 2019?

Answer 3: Lionel Messi

 

Q4). Who Became The First Ever Cricketer To Play 150 Ranji Matches??

Answer 4: Wasim Jaffer

 

Q5). Who Recently Recorded Most Number Of Test Matches As An Umpire?

Answer 5: Aleem Dar

 

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 18 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 18th June 2021 | Ep no.-188 – History Of Matchmaking

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today June 2021:

Q1). The Widal Test Is Used In Cricket?

Answer 1: Fake

Q2).  Playing Cards Originated In India?

Answer 2: Fake

Q3). Coolie No 1 Is The First Bollywood Film To Go Plastic Free?

Answer 3: Not Fake

 

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 18th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *