Flipkart Quiz Answers Today 18th July 2021

Flipkart Quiz Answers today 18 July 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 18th July 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 18th July 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 18th July 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 18th July 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 18th July 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 18th July 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 18 July 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 18th July 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 18th July 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 18 July 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 18th July 2021, Flipkart 18 July Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 18 July 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 18th July 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 18th July 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 18th July 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 18 July 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 18th July 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 18th July 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 2 July 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Today 18th  July 2021 Flipkart Quiz Details

Details Of The Sirf Ek Minute Contest flipkart quiz answer:

  • Contest Name: – Sirf Ek Minute
  • Prizes: – SuperCoins & Gift Vouchers
  • Season No. – 03
  • Conducted By: – Flipkart Game Zone
  • Date & Time:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

 

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 18th July 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 18th July 2021 –EP no. – 3, FB Ya Twitter?

Q1- When Did Gandhiji Launch The Quit India Movement?

Answer 1: 1942

 

Q2- Which Is The Largest State By Area Of India?

Answer 2: RAJASTHAN

 

Q3- In Which Of These Does The Athlete Cover The Longer Distance?

Answer 3: 50KM WALK


Q4- Which King Has Ranveer Singh Played On Screen?

Answer 4: Alauddin Khilji

 

Q5- The Flag Of Which Of These Countries Has Fifty Stars On It?

Answer 5: USA

 

Q6- What Was Created First?

Answer 6: FACEBOOK

 

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 18th July 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 18th July 2021: Heaven On Earth – Episode 47 – Dating App Hacks

Q1- Who Am I?

Answer 1: SUNNYDEOL

 

Q2- Who Am I?

Answer 2: NORAH

 

Q3- Name The Film

Answer 3: STREE

 

 

Flipkart Quiz Answers Today 18th July 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1 – EP 25 – The Unity In Diversity

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 18 July 2021

Q1). What Day Is Observed In India On Sardar Patel’s Birth Annivesary On 31st October?

Answer 1: National Unity Day

 

Q2). In 2009, Which Indian Poet-Lyricist Won The Oscar For ‘Best Original Song’?

Answer 2: Gulzar

 

Q3). Which Indian City Was Declared A UNESCO World Heritage Site In 2019?

Answer 3: Jaipur

 

Q4). Which Animal Is The Primary Diet Of The King Cobra?

Answer 4: Snake

 

Q5). Which Biologist Of Indian Origin Won The Nobel Prize In Chemistry In 2009?

Answer 5: Venki Ramakrishnan

 

 

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 18th July 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 18th July 2021 – Ep no – 73 – Gym & Fitness

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 18 July 2021

Q1- Who Is The Celebrity Brand Ambassador For Radio India ?

Answer 1: HRITHIK ROSHAN

 

Q2- Fill In The Missing Digits The Mrp Of Swiss Militra Laptrop Cooling Fan Cooling Pad Is?

Answer 2: 2990

 

Q3- What Is The Combined Mrp Of Aurion Filled Srf Punching Bag 4 Feet Boxing Mma Sparring And Kobo Pu Sparring Training Gym Boxing Gloves?

Answer 3: 3259

 

 

 

 

Today Another Flipkart Quiz Answers 18 July 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 18th July 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 18th July 2021 :

Q1- Farhan Akhtar Starrer Wazir Uses What Game As A Metaphor?

Answer 1: CHESS

 

Q2- Which Of These Iconic Actors Did A Commercial For An Indian Pan Masala Brand?

Answer 2: PIERCE BROSNAN

 

Q3- Who Directed A Children’s Movie Based On Ruskin Bond’s The Blue Umbrella?

Answer 3: VISHAL BHARDWAJ



Q4- The Lawson Family Is The Protagonist In Which 1980s TV Series?

Answer 4: SMALL WONDER

 

Q5- Power Cut, A 2012 Comedy Film, Was The Last Film Of Which Actor?

Answer 5: JASPAL BHATTI

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 18 July 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 18th July 2021 | Ep no.-218 – Deep-Veer Ki Kahani

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 18th July 2021:

Q1- Manu Bhaker Will Be Representing India At 2020 Tokyo Olympics In Shoooting?

Answer 1: NOT FAKE

 

Q2- Ranveer Sing And Deepika Padukone Will Be Directed By Karan Johar In The Upcoming Film Rocky And Rani Ki Prem Kahani?

Answer 2: FAKE

 

Q3- The Team Of A Member Of The Rajya Sabha Is Six Years?

Answer 3: NOT FAKE

 

 

 

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 18th July 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *