Flipkart Quiz Answers Today 17th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 17th May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 17 May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 17 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 17 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 17 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 17 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 17 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today17 May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 17th May 2021, Flipkart 17th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 17 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 17th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 17th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 17th May 2021
flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 17th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 17th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 17th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 17th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 17th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Driva Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 17th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 17 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 7:

1). What % Of Men Feel That They Have To Say Sorry Even When They Aren’t Wrong?

Answer 1: 60%

2). What % of Women Feel That Men Don’t Understand The Mood Swings Of A Woman On Her Period?

Answer 2: 30%

3). What% of Women Have A Problem On Being Called ‘Aunty’?

Answer 3: 80%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 17th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 17 May 2021 EP- 11 Fitness Monitoring Devices

Q1 The MRP Of LIVPURE Zinger Copper 6 5L RO+UV+UF+Mineral Water Purifier is Rs 199

Answer 1: 19990-9 & 0

2). What Is The Correct MRP Of Sleepwell Microfibre Solid Sleeping Pillow Pack of 2?

Answer 2: 999

3). The MRP Of Dr Trust (USA) Model 513 Balance Persona Digital Electronic Body Weight
Machine is Rs 2000

Answer 3: True


More Flipkart Quiz Answers Today 17th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 21

1). In Which City Is The Biju Patnaik International Airport Located?

Answer 1: Bhuvaneshwar -D

2). Which Monument Can Be Seen On The Rs 200 Indian Currency Note? March 2021?

Answer 2: Sanchi Stupa -C

3). What Is The Full Form Of IP In Computer Language?

Answer 3: Internet Protocol – B


Today Another Flipkart Quiz Answers 17th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 17 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Which Of The Following Tournaments Is Not Related To Tennis?

Answer 1:Ryder Cup (B)

2). Where Is An International Cricket Stadium Named After Rajiv Gandhi Located?

Answer 2:  Hyderabad (C)

3). How Many Players Are There In A Water Polo Team?

Answer 3: Seven (A)

4). Aanchal Thakur Won India’s First Ever International Medal In Which Of These Sports?

Answer 4: Skilling (C)

5). Who Is The First Australian In The History Of ODI Cricket To Score A Century On Debut?

Answer 5: Philips Hughes (A)

More Flipkart Quiz Answers Today 17th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 17 May 2021 | Episode 156 – The Padma Award

1). The First Photo To Be Shared On Instagram Was A Dog

Answer 1: Not Fake

2). Padma Awards Are Awarded Only To The Citizens Of India

Answer 2: Fake

3). Bees Can Sniff Bombs

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 17th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 17 May 2021 Episode No 51-

1). What’s Next?

Answer 1: Child Break Something

2). What’s Next?

Answer 2: Gang Throw Boy From Balcony

3). What’s Next?

Answer 3: Cycle Wheel Hits The Boy

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 17th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *