Flipkart Quiz Answers Today 16th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 16th May 2021, Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 16 May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 16 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 16 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 16 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 16 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 16 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today16 May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 16th May 2021, Flipkart 16th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 16 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 16th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 16th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

flipkart daily quiz 16 05 21
flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 16th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 16th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 16th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 16th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 16th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Driva Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 16th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 16 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 6:

1). What % Of Men Believe That Women Cannot Do Men’s Work?

Answer 1: 20%

2). What % of Women Update Every Moment Of Their Life On Social Media?

Answer 2:70%

3). What % of People Have Used A Washroom Meant For The Opposite Sex By Mistake

Answer 3: 50%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 16th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 16 May 2021 EP- 10 Personal Audio

Q1 What Product Am I?

Answer 1: Bajaj Majesty DX6 1000Wat Drylon

2). The MRP Of BoAt Airdopes 381 Headset is Rs 49_?

Answer 2: 4990 – 9 And O

3). What Is The MRP Of Flipkart Perfect Homes Studio Double Metal Sofa Bed?

Answer 3: Lesser Than 35000


More Flipkart Quiz Answers Today 16th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 20

1). Which Of These Apps Was Launched in India After The Bank Of TikTok?

Answer 1: Chingari

2). Which of these Container Ships Got Stuck In The Suez Canal And Blocked It For Days in March 2021?

Answer 2: Ever Given

3). What Is The Full Form Of FTW?

Answer 3: For the win


Today Another Flipkart Quiz Answers 16th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 16 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). In The Show Friends, Which Character Is A Struggling Actor?

Answer 1: Joey

2). What Is The Name Of Jack Sparrow’s Ship In The Film Pirates Of The Caribbean?

Answer 2:  The Black Pearl

3). What Is Common To The Biopics Of Sarabjit And MC Mary Kom?

Answer 3:  The Director

4). The Javed Jaffrey Starring Film Jajantaram Mamantaram’ Is Based on Which Look?

Answer 4: Gullivers Travels

5). Whose First Appearance Was In The Animated Short ‘The Wise Little Hen’?

Answer 5: Donald Duck

More Flipkart Quiz Answers Today 16th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 16 May 2021 | Episode- 155 Bollywood’s Finest Star

1). Candy Floss Was Invented By A Dentist

Answer 1: Not Fake

2). Rhinos Use Their Urine To Communicate with others

Answer 2: Not Fake

3). Tezaab Was Madhuri Dixit’s First Film

Answer 3: Fake


Today Flipkart Quiz Answers 16th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 16 May 2021 Episode No 50-

1). What’s Next?

Answer 1: Buggy Crashes Into Another

2). What’s Next?

Answer 2: The Boy Falls Into The Water

3). What’s Next?

Answer 3: Man Rise In Air And Fall

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 16th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *