Flipkart Quiz Answers Today 16th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 16 June 2021- Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 16th June 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 16 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 16 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 16 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 16 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 16 June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 16th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 16 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 16th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 16 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 16th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 16th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 16th  June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 16 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 16th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 16 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 16th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 16 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 16th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 16 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 16 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Quiz Answers Today 16th June 2021

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 16 June 2021- Season 2 – EP no. 23 – The Bombay Bomber

Q1). Who Is The Killer?

Answer 1:

Flipkart Daily Quiz Answers Today 16 June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 16th June 2021: Heaven On Earth – Episode 15 – Prince Hua Deewana

Q1). Who Am I?

Answer 1: AKSHAY

Q2). Name The Film?

Answer 2: ROCKSTAR

Q3). Who Am I?

Answer 3: MADHURI

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 16th June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 16th June 2021 – Ep no- E41 – Auto Accessories

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 16 June 2021 

Q1). What Product Am I?

Answer 1: LAVIDI ROCKING CHAIR

Q2). Is The Hp 80 Xl Tric Color Multicoloured?

Answer 2: YES 

Q3). The MRP Of Auto Snap Car Android Compatible For All Cas Stero Is 20099?

Answer 3: FALSE

More Flipkart Quiz Answers Today 16 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 16th June 2021- Season 2 – Ep no. –  50,- India’s Business Tycoons

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Where Is India Tallest Mountain Located?

Answer 1: SIKKIM

Q2). Which Of These Business Groups Was Started First?

Answer 2: WADIA

Q3). Which Of These Fathers Son Duos Are Also Called Jai Kishan Jain Hemant?

Answer 3: JACKIE SHROFF AND TIGER SHROFF 

Today Another Flipkart Quiz Answers 16th June 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 16 June 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 16th June 2021 :

Q1). In Which Country Did Chess First Appear In The 6th Century CE?

Answer 1: India

Q2). For Which ISL Team Do Jackichand Singh, Mandar Rao Desai And Brandon Fernandes Play?

Answer 2: FC Goa

Q3). Who Was Named The Best FIFA Men’s Player 2019?

Answer 3: Lionel Messi

Q4). Who Became The First Ever Cricketer To Play 150 Ranji Matches??

Answer 4: Wasim Jaffer

Q5). Who Recently Recorded Most Number Of Test Matches As An Umpire?

Answer 5: Aleem Dar

More Flipkart Quiz Answers Today 16 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 16th June 2021 | Ep no.-186 – Return Of The Rhinos?

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today June 2021:

Q1). No Indian Has Ever Won The Nobel Prize?

Answer 1: Fake

Q2). The Sundarban Rhinoceros Will Be Reintroducred In India In Nov 21?

Answer 2: Fake

Q3). Mangalam Was Launched The Same Year That Sachin Retired From International Cricket?

Answer 3: Not Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 16th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *