Flipkart Quiz Answers Today 16th July 2021

Flipkart Quiz Answers today 16 July 2021– Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 16th July 2021. you can find the all Flipkart Quiz Answers today 16th July 2021 in below.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 16th July 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 16th July 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 16th July 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 16th July 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 16 July 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 16th July 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 16th July 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 16 July 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 16th  July 2021, Flipkart 16July Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 16 July 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 16th July 2021
Flipkart Quiz Answers Today 16th July 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 16 July 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 16th July 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 16 July 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 16th July 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 16th July 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 2 July 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 16th July 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 16th July 2021: Heaven On Earth – Episode 45 – Aao Gossip Karein

Q1). what is this?

Answer 1: Baseball

Q2).Who am i?

Answer 2: Yuvraj

Q3). Who am i?

Answer 1: Mithaliraj

Flipkart Quiz Answers Today 16th July 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Season 1 – EP 25 – The Unity In Diversity

Here all the Flipkart Beat The Genius Answers Today 16 July 2021

Q1). What Day Is Observed In India On Sardar Patel’s Birth Annivesary On 31st October?

Answer 1: National Unity Day

Q2). In 2009, Which Indian Poet-Lyricist Won The Oscar For ‘Best Original Song’?

Answer 2: Gulzar

Q3). Which Indian City Was Declared A UNESCO World Heritage Site In 2019?

Answer 3: Jaipur

Q4). Which Animal Is The Primary Diet Of The King Cobra?

Answer 4: Snake

Q5). Which Biologist Of Indian Origin Won The Nobel Prize In Chemistry In 2009?

Answer 5: Venki Ramakrishnan

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 16th July 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 16th July 2021 – Ep no – 71 – COVID Care Essentials

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 16 July 2021

Q1). what is the mrp of mylab covidself covid 19 repid antigen self test kit

Answer 1: 250

Q2). the mrp of the tata sky hd box with semannual hindi basic hd pack is less than 3000

Answer 2: false

Q3). is the mrp of inalsa speedy steam upright fabric streamer greater or less than 9000?

Answer 3: less than 9000

Today Another Flipkart Quiz Answers 16 July 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 16th July 2021

Here Is Flipkart Daily Trivia Answers Today 16th July 2021 :

Q1). In which of these years were the Olympics not held due to World War II?

Answer 1: 1944

Q2). Which team is the first in cricket history to play over 1000 Test matches?

Answer 2: England

Q3). The Persian national game of chaugan is considered the ancestor of which modern sport?

Answer 3: Polo

Q4). Who has made the highest individual score in T20ls?

Answer 4: Aaron finch

Q5). Which country holds the record of the highest T201 score of 278 runs?

Answer 5: Afghanistan

More Flipkart Quiz Answers Today 16 July 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 16th July 2021 | Ep no.-216 – Tarbooj: Phal Ya Sabji?

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 16th July 2021:

Q1). a blue whale tongue alone weigh as much as an adult elephant

Answer 1: Not Fake

Q2). the ashes test cricket series is played between england and south africa

Answer 2: Fake

Q3). watermelon is one of the only foods which is both fruit & vegetable?

Answer 3: Not Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 16th July 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *