Flipkart Quiz Answers Today 15th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 15th May 2021, Today Flipkart Launces their fress Quiz Answers on 15 May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 15 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 15 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 15 May 2021
  • Flipkart Daily Triva Quiz Answer Today 15 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 15 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today15 May 2021 Win Realme 8 Pro

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 15th May 2021, Flipkart 15th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 15 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Dam Sahi Hay Quiz Answer Today 15th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 15th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

flipkart daily quiz 15 05 21
flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 15th May 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 15th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 15th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 15th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 15th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Driva Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 15th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 15 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 5: Let’s started

1). What % of Women Expect The Man To Propose First?

Answer 1: 80%

2). What % of Women Feel That Men Will Have A Problem In Being A ‘House Husband?

Answer 2: 70%

3). What % Of Men Get Irritated When Their Partners Ask Them If They Have Put On Weight?

Answer 3: 60%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 15th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 15 May 2021

Q1 What Product Am I?

Answer 1: A-Art Creativity Pencil

2). What Is The MRP Of Canon EOS 200D II DSLR Camera And EF-S 18-55mm Lens?

Answer 2: B – Leese Than 65000

3). What Is The MRP Of Syska Rechargeable Table Lamp?

Answer 3: B – Lesser Than 1500


More Flipkart Quiz Answers Today 15th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 19

1). In Which City Was The Indian National Congress Founded?

Answer 1: Bombay

2). Which of this Statue Is Built On The River Narmada?

Answer 2: Statue Of Unity

3). What Are Permanently Frozen Lakes Called?

Answer 3: Glaciers


Today Another Flipkart Quiz Answers 15th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 15 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Which Online Marketplace Was Co-Founded By Suchi Mukherjee In 2012?

Answer 1:  (A) Limeroad

2). Which Of These Dishes Can Be Created with Comic Character’s Popeye’s Source of Power?

Answer 2:  (A) Palak Ka Saag

3). After Which Tree Did The Economist Magazine Name Its Asia Column?

Answer 3: (B) Banyan

4). Who Directed The First Film Where Shah Rukh Khan Was Named Rahul?

Answer 4: (C) Yash Chopra

5). Which Indian Scientist Authored The Book A History Of Hindu Chemistry

Answer 5:  (A) Prafulla Chandra Ray


More Flipkart Quiz Answers Today 15th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 15 May 2021 | Episode- 154

1). Harmanpreet Kaur Is The First Indian Woman Cricketer To Score 10000 International Runs

Answer 1: Fake

2). Gorillas Beat Their Chests When They Are Hungry

Answer 2: Fake

3). Infants Have Taste Buds On Their Tonsils

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 15th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 15 May 2021 Episode No 49-

1). What’s Next?

Answer 1: Man Shoot Someone By Mistake

2). What’s Next?

Answer 2: Cat Pushes The Baby

3). What’s Next?

Answer 3: Dryer Catches Fire

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 15th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *