Flipkart Quiz Answers Today 14th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 14th May 2021, Today Flipkart Launces their fress Quiz Answers on 14 May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 14 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 14 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 14 May 2021
  • Flipkart Daily Driva Quiz Answer Today 14 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 14 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today14 May 2021 Win Realme 8 Pro

 All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 14th May 2021, Flipkart 14th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 14 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Dam Sahi Hay Quiz Answer Today 14th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 14th May 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

flipkart daily quiz 14 05 21
flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 14th May 2021 

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 14th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 14th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 14th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 14th May 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Driva Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 14th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 14 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 4: Let’s started

1). What % Of Women Believe That Men Are Lying When They Say That They Will Be Late In
Office?

Answer 1: 60%

 

2). What % Of People Believe That To Have A Successful Relationship A Woman Has To Sacrifice Her Career?

Answer 2: 50%

 

3). What % Of Men Get Irritated When They Are Called ‘Shona/ Babu’ Etc In Public?

Answer 3: 60%

 


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 14th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 14 May 2021

Q1 Guess The Correct Mrp Of Gopro Hero 9 Black Holiday Bundle Sports And Action Camera

Answer 1: 55000

 

2). What Product Am I

Answer 2: Jacksaw Dough Maker

 

3). What Is The Mrp Of Kadence Concert Ukulele

Answer 3: More Than 5000


More Flipkart Quiz Answers Today 14th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 18

1). Which Social Media Portal Has Created Horizon – A New Virtual World That Allows People To

Answer 1: Facebook

 

2). Which of These Diseases is Spread By The Common Housefly?

Answer 2: Cholera

 

3). what is Arachnophobia The Fear of?

Answer 3: Spider


Today Another Flipkart Quiz Answers 14th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 14 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). In Which State Is The Birsa Munda Athletics Stadium Located?

Answer 1:  Jharkhand

 

2). Who Is The 1st Bowler To Take Wickets In 4 Consecutive Balls Twice?

Answer 2:  Lasith Malinga

 

3). Which Team Is The First In Cricket History To Play A Thousand Test Matches?

Answer 3: England

 

4). Who Among The Following Has Not Scored A Century On Test Debut?

Answer 4:  Sunil Gavaskar

 

5). In Which State is The Lakshmibai National College of Physical Education Situated?

Answer 5:  Kerala

 


More Flipkart Quiz Answers Today 14th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 14 May 2021 | Episode- 153

1). Adolf Hitler Was Nominated For Nobel Peace Prize

Answer 1:  Not Fake

 

2). The 2016 Rio Olympics Were The First Olympics In Which All Participating Countries Sent Women Athlete

Answer 2: Fake

 

3). The Phobia of Eggs is Called Ovophobia

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 14th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 14 May 2021 Episode No 47-

1). What’s Next?

Answer 1: The Glass Break

 

2). What’s Next?

Answer 2: Boy Punches A Girl

 

3). What’s Next?

Answer 3: Glass Break In Ther Mouth

 

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 14th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *