Flipkart Quiz Answers Today 13th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 13th May 2021, Today Flipkart Launces their fress Quiz Answers on 13 May 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 13 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 13 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 13 May 2021
  • Flipkart Daily Driva Quiz Answer Today 13 May 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 13 May 2021
  • Flipkart Aage kya Answers Today13 May 2021 Win Realme 8 Pro

 All the Answer you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 13th May 2021, Flipkart 13th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 13 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Dam Sahi Hay Quiz Answer Today 13th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today Flipkart Quiz 13th May 2021, You Can Win Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers today 13th May 2021
today flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 13th May 2021 

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 13th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 13th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 13th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 13th May 2021 Flipkart Quiz Details..

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz, Flipkart Daily Driva Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 13th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 13 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 3: Lets started

1). What % Of Men Think That They Are Smarter Than Women?

Answer 1: 30%

 

2). What % of Women Are Irritated By Their Partner Watching Sports?

Answer 2: 60%

 

3). What % Of Men Pout While Taking A Selfie?

Answer 3: 80%

 


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 13th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 13 May 2021

Q1 Guess The Correct MRP Of Roland GO 61 Key Digital Piano & Portable Keyboard

Answer 1: 29900

2). The MRP Of Wrapo Ring Light And Tripod Stand Is 6879

Answer 2: False

3). What Is The MRP Of BAJAJ 90L Desert Air Cooler?

Answer 3: Greater than 10000


More Flipkart Quiz Answers Today 13th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode- 17

1). In 1952 Who Became The First Vice President of India?

Answer 1: Image 4

 

2). Which of These component Does The Fungi Plant Lack?

Answer 2: Chlorophyll

3). In Which City Would You Find The Largest Jail In Asia?

Answer 3: New Delhi


Today Another Flipkart Quiz Answers 13th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 13 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Which Famous Music Composing Duo Was known By The Acronym ‘S-J’?

Answer 1: (C) Shankar-Jaikishan 

 

2). Phir Bhi Tumko Chaahunga Is A Song From Which Film Starring Shraddha Kapoor?

Answer 2: (A) Half Girlfriend 

 

3). Which Hindi Film Is Based In A Village Called Charanpur?

Answer 3: (C) Swades 

 

4). Who Was Bom In Sivakasi, Tamil Nadu And Was Married To Mithun Chakraborty In The 1980s?

Answer 4:  (C) Sridevi 

 

5). Which Film By Megan Mylan Won The Academy Award For Best Short Documentary?

Answer 5: (A) Smile Pinki 

 


More Flipkart Quiz Answers Today 13th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 13 May 2021 | Episode- 152

1). Vikram Seth Is The Author Of The Famous Novel ‘The White Tiger’.

Answer 1:  Fake

2). Liquid And Solid Oxygen Are Colourless.

Answer 2: Fake

3). Dolphins Sleep With One Eye Open.

Answer 3: Not Fake


Today Flipkart Quiz Answers 13th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 13 May 2021 Episode No 47-

1). What’s Next?

Answer 1: The Man Gets Stucks Onto The Fence

2). What’s Next?

Answer 2: Child Slips On His Own

3). What’s Next?

Answer 3: The Man Hit Himself With The Rubber

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 13th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *