Flipkart Quiz Answers Today 12th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 12th May 2021, Today Flipkart Launces their fress Quiz Answers on 12 May 2021. These are following below

  • Flipkart Aage kya Answers Today12 May 2021 Win Realme 8 Pro
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 12 May 2021
  • Flipkart Daily Driva Quiz Answer Today 12 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 12 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 12 May 2021
  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 12 May 2021

 All the Answer you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 12th May 2021, Flipkart 12th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 12 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Dam Sahi Hay Quiz Answer Today 12th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today Flipkart Quiz 12th May 2021, You Can Win Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers today 12th May 2021
flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 12th May 2021 

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 12th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 12th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 12th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Details Today 12 May 2021

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 12th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 12 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 1: Lets The Battle Begin

1). What % Of Men Think That They Are Smarter Than Women?

Answer 1: 70%

2). What % of Women Are Irritated By Their Partner Watching Sports?

Answer 2: 70%

3). What % Of Men Pout While Taking A Selfie?

Answer 3: 30%


1). What % of People Believe That A Man Dating Multiple People Is A Stud While A Woman Doing The Same Is Characterless?

Answer 1: 60%

2). What % of People Change Of Names Of Certain People On Their Phone To Hide It From Their Partner?

Answer 2: 80%

3). What % Of Women Feel That The Clothes They Posses Are Not Enough?

Answer 3: 70%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 12th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 12 May 2021

Q1 What Is The MRP Of SAMSUNG 700 L Frost Free Side-By-Side Refrigerator?

Answer 1: 89950

2). Choose The Correct MRP Of Lenovo Tab M10 From The Following Options

Answer 2: 13900

3). Is The MRP Of Woodware Sheesham Wood Rocking Chair Greater Or Less Than 57000?

Answer 3: Grater Than 7000


More Flipkart Quiz Answers Today 12th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode

1). Which Of These Characters Is A Ninja Or Shinobi Named Uzumaki??

Answer 1: Naruto

 

2). Which Of The Following Species Weigh More Than Any Other Species On This Planet?

Answer 2: Insects

3). Which Snake Did Krishna Defeat In A Battle In The Yamuna River?l?

Answer 3: Kaliya


Today Another Flipkart Quiz Answers 12th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 12 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Aur Pinky Faraar Is A Film With Arjun Kapoor And Parineeti Chopra In Titular Roles,

Answer 1: Sandeep

2). Canvas’, ‘Neo’ And ‘Ignite Are Laptop Brands Owned By, Which Company?

Answer 2: Micromax

3). Which Hill Station’s Name Refers To Its Location At The Confluence Of Three Rivers?

Answer 3: Munnar

4). Among These, Which Veda Has The Most Number Of Upanishads Associated With It?

Answer 4: Atharvaveda

5). Which French Overseas Territory In West Bengal Was Handed Over To India In 1952?

Answer 5: Chandernagor


More Flipkart Quiz Answers Today 12th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 12 May 2021 | Episode 151 –

1). Can The COVID-19 Vaccine Cause Infertility In Women

Answer 1:  Fake

2). Women Should Not Get Vaccinated Before Or After Five Days Of Menstruation

Answer 2: Fake

3). People Who Have Been Infected By COVID-19 Do Not Need To Take The Vaccine

Answer 3: Fake


Today Flipkart Quiz Answers 12th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 12 May 2021 Episode No 46-

1). What’s Next?

Answer 1: Guys Fart On The Other One

2). What’s Next?

Answer 2: Boy Hits Kid With The Ball

3). What’s Next?

Answer 3: Boy Shuts The Shutter On Him

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 12th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *