Flipkart Quiz Answers Today 12th June 2021

Flipkart Quiz Answers today 12 June 2021- Today Flipkart Launches their fresh Quiz Answers on 12th June 2021. These are following below

  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 12 June 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 12 June 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 12 June 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 12 June 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 12 June 2021

Flipkart Daily Quiz Answer, Flipkart Quiz Answers today 12th June 2021- Wine Super Coin, vouchers, and Cool Prizes.

Hello, Guys Wellcome to another episode of Flipkart Daily Quiz Answer. Today Flipkart Quiz Answers 12 June 2021. You can join the Daily Flipkart Quiz Answers contest and win exciting prizes and super coins.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 12th June 2021. If you answered correctly all 3 to 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 12 June 2021, then you will be the next Winner and Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart Quiz Answers Today 12th June 2021
Flipkart Quiz Answers Today 12th June 2021

All the Answers you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win an exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 12th  June 2021, Flipkart 2 June Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 12 June 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today’s Flipkart quiz. and hope you all enjoy it. if you like then comment and share or any issue against this post also you can comment below.

Flipkart Quiz Answers Today 12th June 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 12 June 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

 

Flipkart Quiz Answers Today 12th June 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 12 June 2021

  • Name:- Flipkart Daily Quiz Answer
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 12th June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

 

Today 12 June 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 June 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

 

Flipkart Quiz Answers Today 12 June 2021

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 12 June 2021- Season 2 – EP no. 22 – Killed For Money!

Q1). Who Is The Killer?

Answer 1: Prachi K

 

 

 

Flipkart Daily Quiz Answers Today 12 June 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 12 June 2021: Heaven On Earth – Episode 10 – Meet The Stars

Q1). Who Am I?

Answer 1: Virat Kohli

Q2). Name The Game?

Answer 2: Kabaddi

Q3). Who Am I?

Answer 3: Ronaldo

 

 

 

Another Flipkart Daily Quiz Answers Today 12 June 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 12th June 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 12 June 2021 – Ep no- E37 – Modern Home Interiors

Q1).What Is The Combined Mrp Of Ddecore Live Beautiful Bedsheet And Blue Lines Table Lamp?

Answer 1: 3698 Rs 

Q2). What Is The Correct Mrp Of Air Case 15.6 Inch Laptop Sleeve Protective Laptop Bag?

Answer 2: 999 Rs

Q3). What Material Is Kaff Lyra Lr6 300 Mm Exahust Fan Is Made Of?

Answer 3: Glass 

 


 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 12 June 2021

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 12th June 2021- Season 2 – Ep no. –  46,- Main Tera Amplifier

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today:

Q1). Which Of The Technologies Is Named After The Person?

Answer 1: Dolby

Q2). Which Kd These Movies Does Not Contain The Name Of Place?

Answer 2: Tubelight

Q3). Which Cricketer Has Not Played A Twenty Match For India Yet?

Answer 3: Prithvi Shaw 

 

 

 

Today Another Flipkart Quiz Answers 12th June 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 12 June 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers 12th June 2021 :

Q1). Which Winner Of The Show Bigg Boss Also Was The Winner Of MTV Roadies And Splitsvilla?

Answer 1: (A) Prince Narula

Q2). Which Character In Permanent Roommates Is Portrayed By Sumeet Vyas?

Answer 2: (A) Mikesh Chaudhary

Q3). Which Film Was The First In Which Abhishek And Aishwarya Worked Together?

Answer 3: (C) Dhaai Akshar Prem Ke

Q4). Which FM Channel Would You Find At This Frequency 105.6 MHz In Delhi?

Answer 4: (A) Gyan Vani

Q5). In Which Crime Drama Would You Come Across The Restaurant: Los Pollos Hermanos?

Answer 5: (A) Breaking Bad

 

 

 

More Flipkart Quiz Answers Today 12 June 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 12 June 2021 | Ep no.-182 – Tropical Paradise

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today June 2021:

Q1). Chaitra Is The First Month Of The Indian National Calendar?

Answer 1: Not Fake

Q2). In The Film Black Amitabh Bacchan Suffers From Dyslexia?

Answer 2: Fake

Q3). Asia Is The Hottest Continent?

Answer 3: Fake

 

 

 

 

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 12th June 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *