Flipkart Quiz Answers Today 11th May 2021

Flipkart Quiz Answers today 11th May 2021, Today Flipkart Launces their fress Quiz Answers on 11 May 2021. These are following below

  • Flipkart Aage kya Answers Today 11 May 2021 Win Realme 8 Pro
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 11 May 2021
  • Flipkart Daily Driva Quiz Answer Today 11 May 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 11 May 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 11 May 2021
  • Flipkart Ladies VS Gentlemen Quiz Answers Today 11 May 2021

 All the Answer you can Find here in Below. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize. Today Flipkart Quiz Answer 11th May 2021, Flipkart 11th May Quiz Answers – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart quiz Today 11 May 2021. I Hope You Guys Benefited By Our Daily Flipkart Earning Quiz contest, today Flipkart quiz.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Dam Sahi Hay Quiz Answer Today 11th May 2021. If you answered All 3 Questions of Today Flipkart Quiz 11th May 2021, You Can Win Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

flipkart daily quiz 11 05 21
flipkart daily quiz answers

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 11th May 2021 

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today 11th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Flipkart Quiz Answers 11th May 2021

  • Episode No:- 5
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 11th May 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Details Today 11 May 2021

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 11 May 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 11th May 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 11 May 2021

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today: Episode 1: Lets The Battle Begin

1). What % of People Believe That A Man Dating Multiple People Is A Stud While A Woman Doing The Same Is Characterless?

Answer 1: 60%

2). What % of People Change Of Names Of Certain People On Their Phone To Hide It From Their Partner?

Answer 2: 80%

3). What % Of Women Feel That The Clothes They Posses Are Not Enough?

Answer 3: 70%


More Flipkart Daily Quiz Answers Today 11th May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 11 May 2021

1). What Is The Correct MRP Of Dr. Trust 3-in-1 Electric Steamer/Air Purifier And Humidifier?

Answer 1: 3000

2). The MRP Of Go Klean Digital Pulse & Heart Rate Oximeter ls 24000 True or False?

Answer 2: False

3). Fill In The Missing Digits. The MRP Of Bose Soundlink 2 ls 190

Answer 3: 19000


More Flipkart Quiz Answers Today 11th May 2021

Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode 15:

1). Which Of These Icons Would You Click To Access Instagram TV?

Answer 1: Image 1

 

2). The Aadhar Card Is Issued By The UIDAI To Every Citizen Of Our Country. What Does The ‘U’ Stand For?

Answer 2: Unique

3). Which Of These Scientists Was The First To Identify A Living Cell?

Answer 3: Issac Newton


Today Another Flipkart Quiz Answers 11th May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 11 May 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

1). Which Is The First-Ever Team To Win 4 Straight Tests By A Margin Of An Innings?

Answer 1: India

2). In Which 2015 Film Did Brett Lee Play The Lead Role As Will Henderson?

Answer 2: Unindian

3). Who Registered Figures Of 8/81 Against Bangladesh In India’s First-Ever Day/Night Test?

Answer 3: Umesh Yadav

4). Who Scored The Highest Test Score By A Right Handed Batsman In Test Cricket?

Answer 4: Mehala Jayawardene

5). Who Is The 1st Indian Woman Cricketer To Be Awarded Honorary Life Membership Of The MCC?

Answer 5: Anjum Chopra


More Flipkart Quiz Answers Today 11th May 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 11 May 2021 | Episode 150 –

1). National Technology Day Was Introduced By Narendra Modi.

Answer 1:  Fake

2). The Average Adult Body Can Produce 7 Bars Of Soaps With The Amount Of Fat Stored in Us.

Answer 2: Not Fake

3). Ishant Sharma Is The First Indian Cricketer Who Took Hat-Trick In Test Matches.

Answer 3: Fake


Today Flipkart Quiz Answers 11th May 2021

Flipkart Aage Kya Answers Today 11 May 2021 Episode No 45-

1). What’s Next?

Answer 1:  Beer Hits The Girl Face

2). What’s Next?

Answer 2: Man Finishes The Stunt

3). What’s Next?

Answer 3: Dog Falls And Come Back

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 11th May 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open only to the end-users who are Indian citizens.
  • Prizes cannot be transferred in any other.
  • Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, libelous, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India.
  • Not contain any worms, viruses, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *