Flipkart Quiz Answers Today 1st July 2021

Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today 1st June 2021 – Flipkart daily launches 5 – 6 Quiz Answer contests. you can play the Flipkart daily Quiz Answers contest and win some exciting prizes, super coins, and various gift vouchers. Flipkart all Quiz Answers Today 1st July 2021 are available in the bellow. Today Flipkart Launches its fresh Quiz Answers on 1st July 2021. These are following below

Flipkart Khel Paheliyon

  • Flipkart Quiz Answers today 1st July 2021,
  • Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 1st July 2021
  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 1st July 2021
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer Today 1st July 2021
  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 1st July 2021
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 1st July 2021
  • Flipkart Fake or Not Quiz Answer Today 1st July 2021

Hello, Guys Flipkart launches Daily 5 Quiz Answer to their platforms. Today Flipkart Launches fresh Quiz Answers on 1st July 2021. Hope guys, you are enjoying the Flipkart daily Quiz Answer and play every day Flipkart Quiz answer contest and you can win lucky draw prizes, Super coins also various prizes, and gift vouchers offered by Flipkart.

Flipkart Has Launched Their Flipkart Daily Quiz Answer Today 1st July 2021. If you answered All 3 – 5 Questions of Today’s Flipkart Quiz on 1st July 2021, You Can Win an Assured Flipkart Gift Voucher & Super coin.

Flipkart 2nd June Quiz Answers, Today Flipkart Quiz Answer 1 July 2021,  – Hello welcome guys Flipkart Lunch the fresh new Flipkart Quiz Answers Today 1 July 2021, Flipkart quiz Today 1st July 2021. All the Answers you can Find in the Below section. Give the Correct Answer And Win Some Exciting Gift and Prize.

Flipkart Quiz Answers Today 1st July 2021

How to Eligible of Flipkart Quiz Answers Today 1st July 2021

  • You Must have a Flipkart application, If you have not a Flipkart app then go to the Play store and download the app.
  •  And signup and go to the offer section and find Quiz.
  • Todays All the Quiz you can find on Quiz Section
  • there have Question that you have to do Answer Correctly
  • Then you will show rewards as vouchers or super coins & Win Many Exciting Prizes.
Flipkart Quiz Answers Today 1st July  2021
Flipkart Quiz Answers Today 1st July  2021

Flipkart Quiz Answers Today 1st July  2021

Today Flipkart Quiz Answer Details – Today Q1:Flipkart Quiz Answers 1st July 2021

  • Episode No:-
  • Name:-
  • Prizes:- SuperCoins
  • Quiz Type:- Video
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Flipkart Quiz Answers Today 21 June 2021- Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Today 1st July 2021 Flipkart Quiz Details

Flipkart Prize Wali Paathshala QuizFlipkart Daily Trivia Quiz Answer Details

  • Available On: Flipkart Game
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Based On: Opinion
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Date & Time: 12 june 12AM To 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Quiz Answers Today 1 July 2021

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today 1st July 2021- Season 01 – EP no. 18 – The Real Bahubali

Q1). In Which State Is The 57 Ft. High Gomateswara Statue Of Bahubali?

Answer: Karnataka

Q2). Indian Air Force’s Motto ‘Nabha Sparsham Deeptam’ Is From Which Holy Text?

Answer: Bhagavad Gita

Q3). Which Indian Sportsman Has Written A Memoir Titled ‘A Shot At History’?

Answer: Abhinav Bindra

Q4). Who Created The Border Line That Partitioned India And Pakistan?

Answer: Cyril Radcliffe

Q5). The Vikramshila Sanctuary In Bihar Is Dedicated To The Conservation Of Which Creature?

Answer: Dolphin

Flipkart Daily Quiz Answers Today 1st July 2021

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 1st July 2021 – Episode 28 – Baba In The House

Here Are Flipkart Khel Paheliyon Ka Answers Today:

Q1). Who Am I?

Answer 1: BUMRAH

Q2). Who Am I?

Answer 2: USAINBOLT

Q3). Who Am I?

Answer 3: BADMINTON

More Flipkart Daily Quiz Answers Today 1st July 2021

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 1st July 2021- EP- 54 – Garden Furniture

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 1 July 2021

Today Another Flipkart Quiz Answers 1st July 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 1st July 2021

Today Here Is Flipkart Daily Trivia All Answers :

Q1). Who Is The Newly Appointed Head Coach Of The South African Cricket Team Till 2023?

Answer 1: Mark Boucher

Q2). For Which Football Club Does Egyptian Forward Mo Salah Play?

Answer 2: Liverpool FC

Q3). In Which City Is The Oldest International Cricket Stadium Of India Located?

Answer 3: B – Kolkata

Q4). What Are The Vertical Columns On A Chessboard Called?

Answer 4: Files

Q5). Who Is The First Male Cricketer To Score Century On ODI And Test Debuts?

Answer 5: Abid Ali

More Flipkart Quiz Answers Today 1 July 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 1st July 2021 – Ep- 201 – Dribble Milkha Dribble

Here the Answers to the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz today 1 July 2021:

Q1). Priyanka Chopra Jonas Has Released A Hair Care Brand.

Answer 1: Not Fake

Q2). Thiruvalluvar Whose Statue Stands Off The Coast

Answer 2: Fake

Q3). Milkha Singh’s Wife Nirmal Saini

Answer 3: Fake

Terms and conditions of the Flipkart Quiz ( Flipkart Quiz Answers Today 1st July 2021)

  • This Contest is valid only in India.
  • if you are an Indian citizen then you are eligible for this contest
  • Prizes cannot be transferred to any other.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
  • Flipkart has the full right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole prudence. Flipkart reserves the right, at its sole prudence, to terminate, notice.
  • You shall not post any content on the Platform which is obscene, libelous, profane, defamatory, or in any manner violate applicable laws of India
  • Not contain any viruses, worms, spyware, software disabling codes, or other malicious or intrusive software designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer source.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *