Amazon Quiz Answers Today 9th June 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 9 June Win Pay Balance and Exciting prizes: enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the correct answers to the Question of 9th June Amazon Quiz Answers Today, and You can Win Pay Balance and Exciting Prizes.

Amazon Quiz Answers Today 9 June 2021

  • Amazon Quiz Answers Today 9 June 2021 – Win Pay Balance and Exciting prizes

Amazon Daily Quiz answer, Amazon Quiz Answers Daily Funzone, Amazon Quiz Answers Today 9 June 2021- Hello Guys, welcome to Lotoo, hope you all enjoy the daily Amazon Quiz Answer. you can join today’s Amazon Quiz Answers Daily Funzone on 9th June and Win Pay Balance & Smart Phone.

Amazon Quiz Answers Today 9th June 2021
Amazon Quiz Answers Today 9th June 2021

Amazon is a big company and they launch various short quiz answers every day and offer some cool prizes and gifts. if you want to join today’s amazon quiz answer contest then you have to enter today’s Amazon Quiz on 9th June. Join Amazon Quiz Answers Today 9 June 2021 and you can be the winner luckily.

Today Amazon Funzone Quiz Answers 9th June 2021

Amazon Daily Quiz is the trending and popular query among people. people can find all the answers to the Daily Amazon Quiz 2021. here people can find all the correct answers to the question of the Daily Amazon Quiz Answer. here all the correct Answers are present, where you can choose the correct answer and become a lucky draw winner.

Amazon Quiz Amazon Daily Quiz Time Answers, Answers, Amazon Quiz Today, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answers 2021, Amazon Quiz Answer Today, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers.Amazon Quiz Answers.

Amazon Quiz Answers Today 9th June 2021

How to Eligible for Amazon Today Quiz Answers 9th June 2021 – Win Pay Balance and Exciting prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with a registered mobile number or email id, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to WinPay Balance & Smart Phone.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 9th June May Win Pay Balance

Quiz Name:- Daily Quiz on Amazon Quiz Answers Today 9 June 2021 WinPay Balance
Quiz Prize:-  Win Pay Balance and Exciting prizes.
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM, 9 June 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On –9th June 2021, 11.59 Pm

Amazon Quiz The Really Tough Mobile Details:

Quiz Prize: iPhone 12
Total Prizes: 1 Prize
Based On: General Knowledge
Available On: Amazon App
Period: 7 June To 8 July 2021
Winner Announcement: 31 August 2021

The Details of Amazon Cricket Quiz Details:

Quiz Prize: Test Of The Best Cricket
Total Prizes: 50 Prizes
Based On: General Knowledge
Available On: Amazon App
Period: 5 June To 30 June 2021
Winner Announcement: 5 1 July 2021

Amazon Today’s Quiz Answers 9 June 2021

Amazon Quiz Answers Today 9 June 2021 – Win 20000 Pay Balance

Here Is The Today Amazon Quiz Answers:

Q1). FirstRand Bank, Which Recently Exited India, Is From Which Country?

Answer: South Africa – A

Q2). Complete The Title Of This Recently Released Book By Peggy Mohan: “Wanderers, Kings, Merchants: The Story Of India Through Its __________”?

Answer: Languages – B

Q3). Name India’s Flagship Equity Index That Completed 25 Years Of Its Journey In April 2021.

Answer: Nifty50 – C

Q4). Which Of These Actors Has NOT Played The Role Of This Superhero In Movies?

Answer: Ryan Reynolds – A

Q5). Which Greco-Roman Hero Was Told By Eurystheus At This Place To Perform 12 Great Labours?

Answer: Hercules – D

Amazon Quiz Answers Today 9th June 2021

More Amazon Quiz Answers 9 June 2021

Amazon The Really Tough Mobile Quiz Answers Win iPhone 12

Q1). How Is The Screen Size Of A Smartphone Measured? Refer The Below Diagram

Answer: C – Z (Diagonal Screen Length)

Q2). Recognize The Swedish Manufacturer Who’s Camera Is Attached To Astronaut Neil Armstrong’s Chest In The Picture Below

Answer: D – Hasselblad

Q3). Name The Latest Processor Which Is Available On The iPhone 12

Answer: C – A14 Bionic Chip

Q4). Identify The USB Type From The Above Picture

Answer: B – USB Type C

Q5). Who Is The Exclusive Content Partner For Mobile Insider By Amazon?

Answer: B – Digit.In

6Q. How Fast Is 5G Speed Compared To 4G

Answer: B – 10X

Q7: The Latest And Power Efficient Qualcomm Snapdragon 888 Chipset Shown Above Is Fabricated On A ____ Nm Process

Answer: B – 5

Another Amazon Quiz Answers Today 9 June 2021

Amazon Cricket Quiz Answers Win-Test Of The Best Cricket

Q1). India Will Play The World Test Championship Final In England Against Which Team?

Answer: New-Zealand – B

Q2). Who Was The First Player To Score A Test Century?

Answer: Charles Bannerman – B

Q3) Where Was The First Ever Test Match Played?

Answer: Melbourne Cricket Ground – C

Q4). Who Was The First Captain Of Indian Test Team?

Answer: C K Nayudu – A

Q5). Which Batsman Scored The First-Ever Test Match Triple Hundred?

Answer: Andy Sandham – A

Amazon Quiz Answers Today 9th June 2021

More Amazon Quiz Answers Today 9 June 2021

Amazon The Ultimate Movie Quiz Answers – Win Exciting Prizes

Q1). Guess The Movie From The Following : Bade Bade Shehron Mein Aisi Chhoti Chhoti Baatein Hoti Rehti Hain, Senorita.

Answer: C – Dilwale Dulhaniya Le Jaayenge

Q2). Guess The Movie From The Following: Thapad Se Darr Nahi Lagta, Pyaar Se Lagta Hai.

Answer: D – Dabangg

Q3). Guess The Movie From The Following: Mai Udna Chata Hu, Daundna Chata Hu, Girna Bhi Chahta Hu Bas Rukna Nahi Chata Hu.

Answer: A –  Yeh Jawaani Hai Deewani

Q4). Guess The Movie From The Following: Things Stay For Long If You Take Care Of Them.

Answer: A – Notebook

Q5). Guess The Movie From The Following : Listen To Them. Children Of The Night. What Music They Make.

Answer: B – Dracula

Q6: Guess The Movie From The Following : Where To Miss?, To The Stars

Answer: B – Titanic

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 9th June From 12 A.M. and it will end in the next 24 hours
  • During the contest period, you must have to sign in on Amazon official app.
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, then you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be conducted out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for Win Pay Balance and Cool Smartphone.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *