Amazon Quiz Answers Today 8th June 2021

Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answers Today 8 June 2021 Win Pay Balance and another Exciting prize. Today play the Amazon Daily Funzone Quiz Answers and Win Pay Balance. find All the Correct Answer and Submit to Win Pay Balance and other Exciting prizes.

 

  • Amazon Daily Funzone Quiz Answers 8 June 2021 – Win 15000 Pay Balance
  • Amazon Redmi Note 10S Quiz Answers – Win Redmi Smartphone
  • Amazon The Ultimate Movie Quiz Answers Today 8 June 2021 – Win Exciting prizes.
  • Amazon Around The Globe Geography Quiz Answers Today 8 June 2021 Win Exciting prizes.

     

Hello, guys Welcome to the new and fresh Amazon Daily Quiz Contest. enter the Amazon Quiz Answers Today 8th June 2021, and submit the correct answers to the Question of 8 June Amazon Quiz Answers Today, and You can Win Pay Balance and More prizes.

Amazon Quiz Answers Today 8th June 2021
Amazon Quiz Answers Today 8th June 2021

Amazon Daily Quiz Answers – you can Utilize Your Mind & Knowledge Simply Give 5 Appropriate Reply Of Everyday Quiz contests of the Daily Amazon Quiz Answer.

Already 1200 Members Win Prizes From our content. the next chance for You to give the right answers Quick Of All Questions, We Will Give You A Full Right Reply. Amazon Present Identical Query To All members, So Simply You Can give the answers

Amazon Daily Funjone Quiz Answers Today 8th June 2021

 

How to Eligible for Amazon Quiz Answers Today 8 June Win Pay Balance and other Exciting Prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you guys have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with registered mobile, Email, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible for Win Pay Balance and another Exciting prize.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

 

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 8 June Win 15000 Pay Balance and another Exciting prize.

Quiz Name:- Amazon Daily Quiz (  Amazon Quiz Answers Today 8th June 2021)- Win Rs.15000 Pay Balance and another Exciting prize.
Quiz Prize:- Win Pay Rs.15000 Balance 
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM, 8June 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 8th June 2021, 11.59 Pm

Amazon Quiz Redmi Note 10S Quiz Details:

Quiz Prize: Redmi Note 10s Smartphone
Total Prizes: 8 Prizes
Based On: General Knowledge
Available On: Amazon App
Period: 5 June To 24 June 2021
Winner Announcement: 30th August 2021

Amazon Around The Globe Geography Quiz Details:

Quiz Prize: Exciting Prizes
Total Prizes: 50 Prizes
Based On: General Knowledge
Available On: Amazon App
Period: 5 June To 30 June 2021
Winner Announcement: 1 July 2021

Amazon The Ultimate Movie Quiz Details:

Quiz Prize: Exciting Prizes
Total Prizes: 50 Prizes
Based On: General Knowledge
Available On: Amazon App
Period: 5 June – 30 June 2021
Winner Announcement: 1 July 2021

 

Amazon Quiz Answers Today 8 June 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 8th June 2021 – Win 15000 Pay Balance 

Here Is The Amazon Daily Funzone Answers 8th June 2021:

Q1: Which International Organisation Recently Released The Global Review Of Death Penalty?

Answer: A – Amnesty International

 

Q2: Rumana Sinha Sehgal Won The World Humanitarian Award 2021 Named After Which Famous Personality?

Answer: B – Nelson Mandela

 

Q3: Which Company Has Launched A $250 Million Venture Fund For India— Smbhav Venture Fund?

Answer: D – Amazon

 

Q4: The Name Of This Animal Derives From The Malay Word Pengguling, Meaning What?

Answer: C – Something That Rolls Up

 

Q5: According To Greek Myths, Who Stole This From The Heavens And Brought It To Earth?

Answer: A – Prometheus

 

More Amazon Quiz Answers Today 8 June 2021

Amazon Redmi Note 10S Quiz Answers Win Redmi Note 10s Smartphone

Q1). What Is The Rear Camera Specifications Of Redmi Note 10S?

Answer: 64MP – C

 

Q2). What Is The Battery Capacity Of Redmi Note 10S?

Answer: 5000 Mah – B

 

Q3). Which Processor Used In Redmi Note 10S?

Answer: MediaTek Helio G95 – B

 

Q4). What Is The Charging Capacity Of Redmi Note 10S?

Answer: 33W Fast Charging – D

 

Q5). Which Display Is Used In Redmi Note 10S?

Answer: Super AMOLED Display – C

 

 

Another Amazon Quiz Answers Today 8 June 2021

Amazon Around The Globe Geography Quiz Answers Today 8 June 2021

Amazon Around The Globe Geography Quiz Answers Win Exciting Prizes..

Q1). What Country Is Also Known As ‘The Land Of The Blue Sky’?

Answer: B – Mongolia

 

Q2). What City Is Known As The Chocolate Capital Of The United States?

Answer: B – Hershey

 

Q3) Which City Is Known As Garden City Of India?

Answer: C – Bengaluru

 

Q4) The Seven States Of The North East Are Known As The “Seven Sisters”. Which Of The Following States Is The Largest Among The Seven Sisters?

Answer: B – Arunachal Pradesh

 

Q5) Which Country Is Also Referred To As ‘Hellas’?

Answer: B – Greece

 

 

Other Amazon Quiz Answers Today 8 June 2021

Amazon The Ultimate Movie Quiz Answers Today 8 June 2021 – Win Exciting Prizes

Q1). Guess The Movie From The Following : Bade Bade Shehron Mein Aisi Chhoti Chhoti Baatein Hoti Rehti Hain, Senorita.

Answer: Dilwale Dulhaniya Le Jaayenge – C

Q2). Guess The Movie From The Following: Thapad Se Darr Nahi Lagta, Pyaar Se Lagta Hai.

Answer: Dabangg – D

 

Q3). Guess The Movie From The Following: Mai Udna Chata Hu, Daundna Chata Hu, Girna Bhi Chahta Hu Bas Rukna Nahi Chata Hu.

Answer: Yeh Jawaani Hai Deewani – A

 

Q4). Guess The Movie From The Following: Things Stay For Long If You Take Care Of Them.

Answer: Notebook – A

 

Q5). Guess The Movie From The Following: Listen To Them. Children Of The Night. What Music They Make.

Answer: Dracula – B

 

Q6: Guess The Movie From The Following: Where To Miss?, To The Stars

Answer: Titanic – B

 

 

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 8th June From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *