Amazon Quiz Answers Today 7th May 2021

Amazon Quiz Answers 7 May 2021– Amazon Quiz Answers Today is live Now. your can play and Win 5000 Lucky Draw.

Utilizing Your Mind & Knowledge Simply Give 5 Appropriate Reply Of Every day Quiz Contest In Amazon That Lives Everyday From 8 AM To 12 AM.

Already 1000 Members Win Prizes By our content. Now Probability For You. For Your Assist & answers Quick Of All Questions, We Will Give You A Full Right Reply. Amazon Present Identical Query To All members, So Simply You Can give the answers

amazon daily quiz 07 05 21
amazon daily quiz answers

Today Amazon Quiz Answers Details: Exciting Price Quiz Time FZ Contest Timings & Prize Details

Quiz Name:- Daily Quiz Time ( Amazon Exciting Price Quiz Time)
Quiz Time – 12 AM to 11.59 PM
Quiz Date – 7 May 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 6 May 2021, 11.59 PM

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 7th May Win 5000

Q1: In 2021, Who Among These Was Awarded The Padma Vibhushan For “Exceptional And Distinguished Service” In The Field Of Public Affairs?

Answer 1: (A) Shinzo Abe

Q2: Whose Latest Book ‘India’s Power Elite’ Is A Study Of The Nature Of Power And Elitism In Postcolonial India?

Answer 2: (B) Sanjaya Baru

Q3: Which Country Is The World’s Happiest Country According To The World Happiness Report 2021?

Answer 3: (D) Finland

04: A Group Of This Animal is called What?

Answer 4: (C) Army

Q5: Angela Lansbury Voiced The Character Who Was This Object In What Disney Movie?

Answer 5: (B) Beauty And The Beast

More Amazon Quiz Answers Today 7 May 2021

Today Amazon Funzone Quiz Answer: Amazon Funzone Riddles Quiz Solve and Win Oneplus 9 5G

Q1: What Month Of The Year Has 28 Days?

Answer 1: (D) All Of Them

Q2: What Is Full Of Holes But Still Holds Water?

Answer 2: (C) Sponge

Q3: I’m Tall When I’m Young, And I’m Short When I’m Old. What Am I?

Answer 3: (B) A Candle

Q4: I Am At The Start Of Rahul And In The Middle Of Virat, What Am I?

Answer 4: (A) The Letter R

Q5: I’m Light As A Feather, Yet The Strongest Person Can’t Hold Me For Five Minutes. What Am I?

Answer 5: (B) Your Breath

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 7 May From 12 AM to 11.59 PM. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed-in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for winning 5000 Lucky Draw

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *