Amazon Quiz Answers Today 5th June 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 5 June Win Pay Balance & Smart Phone: enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the correct answers to the Question of 5th June Amazon Quiz Answers Today, and You can Win Pay Balance and Exciting Prizes.

Amazon Quiz Answers Today 5 June 2021

  • Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers – Win Oneplus Smartphone
  • Amazon Quiz Answers Today 5 June 2021 – Win 30000 Pay Balance
  • Amazon Brain Teaser Quiz Answers Get Ready To Check Your Intelligence
  • Amazon IQOO Z3 5G Quiz Answers –  Win IQOO Smartphone

Amazon Daily Quiz answer, Amazon Quiz Answers Daily Funzone, Amazon Quiz Answers Today 5 June 2021- Hello Guys, welcome to Lotoo, hope you all enjoy the daily Amazon Quiz Answer. you can join today’s Amazon Quiz Answers Daily Funzone on 5th June and Win Pay Balance & Smart Phone.

Amazon Quiz Answers Today 5th June 2021
Amazon Quiz Answers Today 5th June 2021

Amazon is a big company and they launch various short quiz answers every day and offer some cool prizes and gifts. if you want to join today’s amazon quiz answer contest then you have to enter today’s Amazon Quiz on 5th June. Join Amazon Quiz Answers Today 5 June 2021 and you can be the winner luckily.

Today Amazon Funzone Quiz Answers 5th June 2021

Amazon Daily Quiz is the trending and popular query among people. people can find all the answers to the Daily Amazon Quiz 2021. here people can find all the correct answers to the question of the Daily Amazon Quiz Answer. here all the 5 correct are present, where you can choose the correct answer and become a lucky draw winner.

Amazon Quiz Answer Today, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers.Amazon Quiz Answers 5 June 2021, Amazon Quiz Amazon Daily Quiz Time Answers, Answers, Amazon Quiz Today, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answers 2021, 

How to Eligible for Amazon Today Quiz Answers 5 June 2021 – Win Oneplus Smartphone, Win 30000 Pay Balance, and IQOO Smartphone

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with a registered mobile number or email id, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to Win Pay Balance & Smart Phone.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 5th June May Win Pay Balance & Cool Smart Phone. 

Quiz Name:- Daily Quiz on Amazon Quiz Answers Today 5 June 2021 Win Pay Balance & Smart Phone
Quiz Prize:- Oneplus Smartphone, Win 30000 Pay Balance, and IQOO Smartphone.
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM, 5 June 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On –5th June 2021, 11.59 Pm

Amazon Today’s Quiz Answers 5 June 2021

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers – Win OnePlus Nord CE 5G Smartphone

Here Is The OnePlus Nord CE 5G Amazon Quiz Answers:

Q1) What Is The Name Of The New OnePlus Nord …. June 2021?

Answer: (B) OnePlus Nord CE 5G

Q2) Which Is The Iconic Color The OnePlus Nord Is Known For?

Answer: (C) Nord Blue

Q3)What Does The CE In OnePlus Nord CE 5G Stand For?

Answer: (B) Core Edition

Q4) When Was OnePlus Nord First Launched In India?

Answer: (A) July 2020

Q5) In Which Regions Will The OnePlus Nord CE 5G Be Available?

Answer: (D) India And Europe

Take The Nord Amazon Quiz Answers: Nord Quiz

Q1) Guess The Mystery Feature That Would Be Revealed For OnePlus Nord CE 5G On 8th June 2021?

Answer: (B) Processor

Q2) How Many MP Does The Main Camera Of OnePlus Nord CE 5G Has?

Answer: (A) 64MP

Q3) Which Camera Feature Of The OnePlus Nord Allows It To Take Stunning Pictures In The Dark?

Answer: (D) Nightscape

More Amazon Quiz Answers Today 5 June 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 5th June – Win 30000 Pay Balance

Q1: Every Year, 18th April Is Celebrated As ‘International Day For Monuments And Sites’ Which Is Also Known As What?

Answer:  World Heritage Day – D

Q2) Vera Gedrowitz, Who Was Recently Honored By A Google Doodle, Was The First Woman Military Surgeon In Which Country?

Answer:  Russia – C

Q3) M. Narasimham, Who Recently Passed Away, Was Known As The Father Of Which Of The Following?

Answer:  Indian Banking Reforms – B

Q4) Where Was This Picture Taken?

Answer:  Everest Base Camp – A

Q5) This Is The Biggest Fish. Name It.

Answer: Whale Shark – B

More Amazon Quiz Answers Today 5 June 2021

Amazon Brain Teaser Quiz Answers – Win Get Ready To Check Your Intelligence

Here Is The Brain Teaser Amazon Quiz Answers:

Q1: How Many Squares Are There In This Picture?

Answer: C- 17

Q2: Which Rabbit Will Get The Carrot?

Answer: B- B

Q3: Which Balloon Is Farthest From The Top

Answer: D- Distance From Top Is Same For All

Q4: Guess The Word From The Following :

Answer: B- Entertainment

Another Amazon Quiz Answers Today 5 June 2021

Today Amazon IQOO Z3 5G Quiz Answers – Win IQOO Smartphone

Here Is The IQOO Z3 5G Amazon Quiz Answers:

Q1) IQOO Z3 Is India’s 1st Smartphone Powered With Processor.

Answer: (D) Qualcomm Snapdragon 768G 5G

Q2) IQOO Z3’S Segment Leading 55W FlashCharge Technology Can Charge Upto 50% In What Time?

Answer: 19 Mins (A)

Q3) What Are The Feature Benefits Of 64MP Main Camera Present In IQOO Z3?

Answer:  All Of The Above (D)

Q4) Which Features Of The IQOO Z3 Helps You Get Ultimate Gaming Experience?

Answer: All Of The Above (D)

Q5) What After Sales Services Does IQOO Offers For Their Valuable Customers?

Answer: All Of The Above (D)

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 5th June From 12 A.M. and it will end in the next 24 hours
  • During the contest period, you must have to sign in on Amazon official app.
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, then you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be conducted out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for Win Pay Balance and Cool Smartphone.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *