Amazon Quiz Answers Today 5th August 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 5th August Win Pay Balance.Amazon Quiz Answers Today 5th August 2021 Win Pay Balance and many Exciting Prizes. enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the correct answers to the Question of 5th August  Amazon Quiz Answers Today, and You can Win Pay Balance and Exciting Prizes.

Amazon Quiz Answers Today 5th August  2021 Win Pay Balance

  • Amazon Quiz Answers Today 5th August 2021 – Win Rs.10,000 Pay Balance
  • Amazon Great Freedom Festival Quiz Answers – Win Rs.50000

Amazon Daily Quiz answer, Amazon Quiz Answers Daily Funzone, Amazon Quiz Answers Today 5th August 2021- Hello Guys, welcome to Lotoo, hope you all enjoy the daily Amazon Quiz Answer. you can join today’s Amazon Quiz Answers Daily Funzone in 5th August and Win Pay Balance & Smart Phone.

Amazon is a big company and they launch various short quiz answers every day and offer some cool prizes and gifts. if you want to join today’s amazon quiz answer contest then you have to enter today’s Amazon Quiz on 5th August . Join Amazon Quiz Answers Today 5th August  2021 and you can be the winner luckily.

Today Amazon Funzone Quiz Answers 5th August 2021

Amazon Daily Quiz is the trending and popular query among people. people can find all the answers to the Daily Amazon Quiz 2021. here people can find all the correct answers to the question of the Daily Amazon Quiz Answer. here all the correct Answers are present, where you can choose the correct answer and become a lucky draw winner.

Amazon Quiz Answers 2021, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today Quiz Answers, Answers, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Quiz Answer Today, Amazon Quiz Today,  Amazon Daily Quiz Time Answers,  Amazon Daily Quiz Time,  Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Today,  Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Quiz Answers.

Amazon Quiz Answers Today 5th August 2021

How to Eligible for Amazon Today Quiz Answers 5th August 2021 – Win Pay Balance and Exciting prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with a registered mobile number or email id, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to WinPay Balance & Smart Phone.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 5th August WinRs. 10,000 Pay Balance

Quiz Name:- Daily Quiz on Amazon Quiz Answers Today 5th August 2021 Win 10,000 Pay Balance
Quiz Prize:-  Win 10,000 Pay Balance and Exciting prizes.
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM9th July2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 5th August 2021, 11.59 Pm

Amazon Great Freedom Festival Quiz Details

Quiz Name:– Amazon Great Freedom Festival Quiz Answers  –Win Rs.50000 Pay Balance
Quiz Prize:–  Win 50000 Pay Balance and Exciting prizes.
Total Prize:- 1
Quiz Time & Date: – Contest Period 2nd August 2021 From 12:00:00 A.M. (IST) To 9th August 2021 At 11:59:00 P.M.
Total no of Questions:– 5
Winner List Will Announce On – Before 20th August 2021

Amazon Quiz Answers Today 5th August 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 5th August – Win Rs.10,000 Pay Balance

Here Is The Amazon Funzone Answers Today 5th August:

Q1). Which Indian-Origin…… Award, The Pulitzer Prize 2021?

Answer 1: Megha Rajagopalan

Q2). Which Of These Is Often Referred To As The Gulf Of Berbera?

Answer 2: Gulf Of Aden

Q3). The WISA Woodsat Will Soon Be Launched From New Zealand On A Rocket Called The Electron. It Is The World’s First What?

Answer 3: Wooden Satellite

Q4). During Which War Was This Weapon First Introduced?

Answer 4: World War I

Q5). How Many Keys Does This Instrument Most Commonly Have?

Answer 5: 88

Amazon Quiz Answers Today 5th August 2021

Amazon Great Freedom Festival Quiz Answers – Win Rs.50000

Q1). The Great Freedom Festival Is On _______ Dates On Amazon.

Answer 1: August 5th To 9th

Q2). Which Bank Offers 10% Instant Discount During The Great Freedom Festival?

Answer 2: SBI Bank

Q3). How Many Fashion Styles Do You Get To Choose From On Amazon Fashion During Great Freedom Festival?

Answer 3: 40Lakh+

Q4). Which Of The Following Category Is Going To Have 60- 80% Discount During The Great Freedom Festival ?

Answer 4: All Of The Above

Q5). You Can Get Up-To Additional ____ Cashback On Certain Products During The Great Freedom Festival.

Answer 5: Rs.500

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions: – 5th August  2021

  • This quiz will announce on 5th August  From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *