Amazon Quiz Answers Today 27th June 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 27th June Win Rs.10000 Pay Balance and Amazon Boat Xtend Quiz Answers Today – Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance. enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the correct answers to the Question of 27th June Amazon Quiz Answers Today, and You can Win  Pay Balance and Exciting Prizes.

Amazon Quiz Answers Today 27th June 2021

  • Amazon Quiz Answers Today 27 June 2021 – Win Rs.5000 Pay Balance and Exciting prizes
  • Amazon Boat Xtend Quiz Answers For Today – Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance
  • Amazon Samsung Galaxy M32 Daily Quiz Time Answers Win Rs.10000
  • Amazon Mi Watch Active Quiz Answers Today 19th June 2021 – Win MI Watch Revolve Active
  • Amazon Pictionary Quiz Answers Today 19th June 2021 – Win Rs.5,000 Pay Balance
  • Amazon Quiz About Your Vehicle Quiz Answers Today 19th June 2021 – Win Rs.20000
  • Amazon World Music Day Quiz Answers Today 19 June 2021 – Win Rs.10,000 Pay Balance

Amazon Daily Quiz answer, Amazon Quiz Answers Daily Funzone, Amazon Quiz Answers Today 19 June 2021- Hello Guys, welcome to Lotoo, hope you all enjoy the daily Amazon Quiz Answer. you can join today’s Amazon Quiz Answers Daily Funzone in 19th June and Win Pay Balance & Smart Phone.

Amazon Quiz Answers Today 27th June 2021
Amazon Quiz Answers Today 27th June 2021

Amazon is a big company and they launch various short quiz answers every day and offer some cool prizes and gifts. if you want to join today’s amazon quiz answer contest then you have to enter today’s Amazon Quiz on 21st June. Join Amazon Quiz Answers Today 27 June 2021 and you can be the winner luckily.

Today Amazon Funzone Quiz Answers 27th June 2021

Amazon Daily Quiz is the trending and popular query among people. people can find all the answers to the Daily Amazon Quiz 2021. here people can find all the correct answers to the question of the Daily Amazon Quiz Answer. here all the correct Answers are present, where you can choose the correct answer and become a lucky draw winner.

Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers, Answers, Amazon Quiz Today, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Daily Quiz Time, Amazon Quiz Answers 2021, Amazon Quiz, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answer Today, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Quiz Answers.

Amazon Quiz Answers Today 27th June 2021

How to Eligible for Amazon Today Quiz Answers 27th June 2021 – Win Pay Balance and Exciting prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with a registered mobile number or email id, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to WinPay Balance & Smart Phone.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

 

 

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 27th June May Win 5000 Pay Balance

Quiz Name:- Daily Quiz on Amazon Quiz Answers Today 27 June 2021 Win 30000 Pay Balance
Quiz Prize:-  Win 5000 Pay Balance and Exciting prizes.
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM, 27th June 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On –27th June 2021, 11.59 Pm

Boat Xtend Quiz Amazon Details, Timing & Prizes (Boat QuizTime)

Quiz Name:-  Amazon Quiz Boat Xtend
Quiz Prize:-  win Rs.10,000 Amazon Pay Balance
Quiz Period – 24th June 2021 To 10th July 2021
Total no of Questions – 5
No. Of Winners – 10
Winner Announcement –  20th July 2021

 

Amazon Quiz Answers Today 27 June 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 27th June – Win Rs.10000 Pay Balance

Here Is The Amazon Funzone Answers Today 27th June:

Q1). What First In India Did Tvasta Build At The IIT-Madras Campus In Collaboration With Habitat For Humanity’s Terwilliger Center For Innovation?

 

Answer 1: 3D-Printed House

 

Q2). Which Of These Indian Companies Features In The TIME 100 Most Influential Companies 2021?

 

Answer 2: BYJU’S

 

Q3). Yanbu Commercial Port Is Among The Ancient Ports On The Red Sea. In Which Country Is It Located?

 

Answer 3: Saudi Arabia

 

Q4). Identify This Iconic French Dish.

 

Answer 4: Ratatouille

 

Q5). What Was The Real Name Of This Legendary Boxer?

 

Answer 5: Cassius Clay

 

 

Amazon Quiz Answers Today 27 June 2021

Amazon Boat Xtend Quiz Answers For Today – Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Q 1: Which Of The Following Voice Assistant Is Integrated In The BoAt Watch Xtend?

 

Answer 1: Amazon Alexa

 

Q2). The Display Size Of BoAt Watch Xtend Is ____

 

Answer 2: 1.69 Inches

 

Q3). The BoAt Watch Xtend Helps You Monitor Blood Oxygen (SPO2) Level.

 

Answer 3: True

 

Q4). How Many Watch Faces Are Their In BoAt Watch Xtend ?

Answer 4: 50+

 

Q5). Which Of The Following Features Does BoAt Watch Xtend Come With?

 

Answer 5: All Of The Above

 

 

Amazon Quiz Answers Today 25 June 2021

Amazon Samsung Daily Quiz Answers 25th June 2021 – Win Rs.10000

Here Is The New Day New Quiz Samsung Galaxy M32 Daily Amazon Quiz Answers:

Q1). What Version Of Andriod Does The M32 Run On?

Answer: Android 11

 

Q2). Which Is The Latest OneUI Version That The M32 Supports Right Out Of The Box?

Answer: One UI 3.1

 

Q3). Which Of The Following Cutting-Edge Software Gives The M32 Worry-Free Privacy And Security?

Answer: All Of The Above

 

Q4). Which Software Feature On The M32 Enhances Your Audio Experience On Earphones?

Answer: Dolby Atmos

Q5). Which Of The Following Allows You To Make Simple, Secure Payments Right From Your M32 Device At NFC-Enabled POS Terminals?
Answer: Samsung Pay

 

 

Amazon Quiz Answers Today 19 June 2021

Amazon Mi Watch Active Quiz Answers Today 19th June 2021 – Win MI Watch Revolve Active

Q1). How Many Sports Mode Does Mi Watch Revolve Active Offers?

Answer: More Than 100

Q2). Mi Watch Revolve Active Uses ___ To Measure Impact Of Physical Activity Considering Your Profile And Heart Rate Data.

Answer:  LifeQ Health Algorithm

Q3). It Is Possible To Measure SpO2 Using The New Mi Watch Revolve Active.

Answer: TRUE

Q4). Which Of The Following Voice Assistant Is Integrated In The New Mi Watch Revolve Active?

Answer: Amazon Alexa

Q5). Which Of The Following Features And Accessories Help Is Using The Galaxy Tab S7 FE Like A PC?

Answer: All Of The Above

 

Amazon Quiz Answers Today 19 June 2021

Amazon Pictionary Quiz Answers Today 19th June 2021 – Win Rs.5,000 Pay Balance

Here Is The Pictionary Amazon Quiz Answers:

Q1). What’s The Name Of This Painting, By Johannes Vermeer?

Answer: Girl With Pearl Earrings

Q2). Who Is The Famous Artist Who Made This Painting ‘The Starry Night’?

Answer: Vincent Van Gogh

Q3). Which Time Period In The History Is This Painting From?

Answer: Renaissance

Q4). Which Medium M F Hussain Used To Make The Painting ‘Horses’?

Answer: Coal Or Chalks

Q5). What Was The Name Of The Famous Indian Painter Who Made This Painting ‘Shakuntala’ ?

Answer: Raja Ravi Verma

 

Amazon Quiz Answers Today 19 June 2021

Amazon Quiz About Your Vehicle Quiz Answers Today 19th June 2021 – Win Rs.20000

Here Is The Quiz About Your Vehicle Amazon Quiz Answers:

Q1). Which Part Is Used To Stop…..

Answer 1: Brakes

Q2). What Is Called The Heart Of…?

Answer 2: Engine

Q3). In India, On Which Side Of The Road Should You Drive On?

Answer 3: Left

Q4). Is It Mandatory To Get Insurance For Your Vehicle?

Answer 4: Yes

Q5). Which Kind Of Insurance Plan Can You Buy For Insuring Your Vehicle?

Answer 5: Both

 

 

 

Amazon Quiz Answers Today 19 June 2021

Amazon World Music Day Quiz Answers Today – Win Rs.10,000 Pay Balance

Here Is The World Music Day Quiz Amazon Quiz Answers:

Q1). Who Was Awarded India’s Highest Civilian Honour, The Bharat Ratna, In 1999?

Answer: Ravi Shankar

Q2). Who Won Padma Bhushan In The Year 2010?

Answer: A R Rahman

Q3). Which Arijit Singh Song Features Rajkumar Rao And Patralekha In The Film Citylights?

Answer: Muskurane

Q4). Which Is The Songs That Launched Justin Bieber To Superstardom?

Answer: Baby

Q5). Which Mathematical Symbol Is Not The Name Of An Ed Sheeren’s Album?

Answer: Subtract

Q6). What The Is Complete Name Of This Famous Singer- Taylor ___?

Answer: Swift

 

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 19th June From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *