Amazon Quiz Answers Today 24th September 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 24th September Win Pay Balance. Amazon Quiz Answers Today 24th September 2021 Win Pay Balance and many Exciting Prizes. enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the correct answers to the Question of 24 September Amazon Quiz Answers Today, and You can Win Pay Balance and Exciting Prizes.

Amazon Quiz Answers Today 24th September 2021 Win Pay Balance

  • Amazon Quiz Answers Today 24th September 2021 – Win Rs.20000 Pay Balance

Amazon Daily Quiz answer, Amazon Quiz Answers Daily Funzone, Amazon Quiz Answers Today 24th September 2021- Hello Guys, welcome to Lotoo, hope you all enjoy the daily Amazon Quiz Answer. you can join today’s Amazon Quiz Answers Daily Funzone in 24 September and Win Pay Balance & Smart Phone.

Amazon is a big company and they launch various short quiz answers every day and offer some cool prizes and gifts. if you want to join today’s amazon quiz answer contest then you have to enter today’s Amazon Quiz on 24th September . Join Amazon Quiz Answers Today 24th September and you can be the winner luckily.

Today Amazon Funzone Quiz Answers 24th September 2021

Amazon Daily Quiz is the trending and popular query among people. people can find all the answers to the Daily Amazon Quiz 2021. here people can find all the correct answers to the question of the Daily Amazon Quiz Answer. here all the correct Answers are present, where you can choose the correct answer and become a lucky draw winner.

Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers, Answers, Amazon Quiz Today, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Daily Quiz Time, Amazon Quiz Answers 2021, Amazon Quiz, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answer Today, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Quiz Answers.

Amazon Quiz Answers Today 24th September 2021

How to Eligible for Amazon Today Quiz Answers 24th September 2021 – Win Pay Balance and Exciting prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with a registered mobile number or email id, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to WinPay Balance & Smart Phone.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 24th September May WinRs. 20000 Pay Balance

Quiz Name:- Daily Quiz on Amazon Quiz Answers Today 24 September 2021 Win 20k Pay Balance
Quiz Prize:-  Win 20000 Pay Balance and Exciting prizes.
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM, 24th September
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 24th September 2021, 11.59 Pm

T20 Cricket Fever Guess And Win Amazon Quiz Details:

Quiz Prize – 20000 & iPhone 12 Pro
Total Prizes – 5 Prize
Available on – Amazon App Only
Based on – General Knowledge
Period – 19th September to 25th September 2021
Winner Announcement: 27th November 2021

Amazon Quiz Answers Today 24th September 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 24 September – Win Rs.20000 Pay Balance

Here Is The Amazon Funzone Answers Today 24th September :

Q1). On 8th August, a day is dedicated to a famous movement, part of India’s freedom struggle. Name the movement

Answer: Quit India Movement

Q2). In Spiderman:No Way Home , Alfred Molina returns to play the role of which villain he had played in a previous Spiderman film?

Answer: Doctor Octopus

Q3). At the recently concluded, World Junior Athletics Championship Amit Khatri won a silver in which event?

Answer: 10 km walk

Q4). What was the name of this bird in the movie, Rio?

Answer: Rafael

Q5). Which continent can the invention of this art form be traced back to?

Answer: Asia

Amazon Funzone T20 Cricket Fever Guess And Win Quiz Answers (Cricket Trivia)

Amazon T20 Cricket Fever Guess And Win Quiz Answers – Win 20000 and IPhone 12 Pro

Q1). Cricket has only once been played at the Olympics, back in 1900 in Paris

Answer 1: 1900

Q2). Who will win the match today?

Answer 2: Chennai

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions: – 24 September 2021

  • This quiz will announce on 24th September From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *