Amazon Quiz Answers Today 24th May 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 24th May Win Rs.15000: enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the correct answers to the Question of 24th May Amazon Quiz Answers Today, and You can Win Rs.15000 Pay Balance and Maore prizes.

Amazon Daily Quiz answer, Amazon Quiz Answers Daily Funzone, Amazon Quiz Answers Today 24th May 2021- Hello Guys, welcome to Lotoo, hope you all enjoy the daily Amazon Quiz Answer. you can join today Amazon Quiz Answers Daily Funzone 24th May and Win Rs.15000 pay balance. 

Amazon is a big company and they launch various short quiz answers every day and offer some cool prizes and gifts. if you want to join today’s amazon quiz answer contest then you have to enter today’s Amazon Quiz on 24th May. Join Amazon today quiz answer 24th May 2021 and you can be winner lucky.

Amazon Quiz Answers Today 24th May 2021
Amazon Quiz Answers Today 24th May 2021

Amazon Daily Quiz is the trending and popular query among people. people can find all the answers to the Daily Amazon Quiz 2021. here people can find all the correct answers of the question of the Daily Amazon Quiz Answer. here all the 5 correct are present, where you can choose the correct answer and become a lucky draw winner.

Amazon Quiz Answer Today, Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Today, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answers 2021, Amazon Today Quiz Answers.

How to Eligible for Amazon Daily Funzone 24th May Win Rs.15000 Pay Balance.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you guys have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with registered mobile, Email, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to Win Rs.15000 Pay Balance.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 24th May Win Rs.15000 Pay Balance.

Quiz Name:- Daily Quiz on Amazon Quiz Answers Today 24th May 2021 Win Rs.15000 Pay Balance.
Quiz Prize:-  Rs.15000 Pay Balance
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM, 24th May 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 24th May 2021, 11.59 Pm

Amazon Today’s Quiz Answers 24th May 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 24th May – Win Rs.50000 Pay Balance.

1). You can use Alexa to discover fun zone if you have a phone with which of these operating systems?

Answer 1: Android

2). Indian recently gifted the patrol vessel “PS Zoroaster” to which island nation?

Answer 2: Seychelles

3). Which of these Bollywood actors has been made the brand ambassador for Punjab’s anti-coronavirus vaccination program?

Answer 3: Sonu Sood

4). In April 2021, archaeologists discovered ‘The Rise of Aten’, a 3000-year-old lost city near the Valley of the Kings, in which country?

Answer 4: Egypt

5). What was this popular cube originally called?

Answer 5: Magic Cube

6). This instrument has how many pedals to enhance sound at its base?

Answer 6: Three

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 24th May From 12 A.M. and it will end in the next 24 hours
  • During the contest period, you must have to sign in on Amazon official app.
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, then you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be conducted out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price.

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *